Hat hete szült, mégis bomba formában van a színésznő

2011.09.13. 12:00

Meg sem látszik Selma Blair alakján, hogy alig két hónapja szült. A színésznő karcsú és sugárzik a boldogságtól.

Tipp! Sztárok és gyermekeik mesepartija! Kattints a galériáért!


"Elég kemény munka a szülés után hamar jó formába lendülni" - vallja a Kegyetlen játékok naivája, aki pompásan festett a velencei filmfesztiválon. Selma Roland Mouret francia tervezőzseni élénkzöld kreációjában és egy hozzá remekül passzoló szürke platformcipőben pompázott a vörös szőnyegen. A barna anyuka is elismeri, hogy sokat kell dolgozni a tökéletes alakért: "Nem volt könnyű lefogyni, pláne úgy, hogy tudom, az emberek minden gramm súlyfelesleget kiszúrnak rajtam."

Forrás: AFP

A színésznő kisfia, Arthur Saint sem maradt ki a buliból - a harminckilenc éves Selma a legújabb filmje, a Dark House bemutatójára érkezett Olaszországba a kicsivel együtt, kedvese, a divattervező Jason Bleik azonban most otthon maradt.

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)Hamarosan anyuka lesz Ördög Nóra?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110907-ordog-nora-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.html Maga alatt van a magyar énekesnő! - Férje kettős életet élthttp://www.life.hu/tested-lelked/20110907-kettos-eletet-elt-feher-adrienn-ferje.html Önismeret: út a sikeres karrierhez?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110906-nyeremenyjatek-nyerj-onismereti-kurzust.html 2012 - Tényleg itt a világvége?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110905-2012-vilagvege-a-berlini-magyar-tv-tudositoja-istvan-kovacs.html Szorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.html
Selma Blairszülésterhességfogyás