személyiség fotó Facebook közösségi oldal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha egy kis időt szánunk arra, hogy alaposan körbenézzünk az iWiW-en és a Facebookon, gyorsan kiderül, hogy a nők és a lányok nagy százaléka hasonló gondolatmenetet követ akkor, amikor fotó(ka)t tesz fel magáról az adatlapjára.








Thinkstock
Thinkstock

Van rá válasz, hogy miért gondolkodnak hasonlóan nők ezrei ugyanarról a témáról? Mit gondol erről egy szakavatottabb szem? Megkérdeztünk egy pszichológust, vajon a fotóvariációkról neki mi jut eszébe.

Hiányos öltözet, szexi pózok a fotókon: Nagyon szeretnél szexuális feltűnést kelteni. Sokszor csak a párodnak vagy a vágyott férfinak "küldöd" az üzenetet, de a kívánt intimitást nem a közösségi portálokon fogod megkapni.

Kép a háziállattal: Ha kedvenceddel szerepelsz a profilképen, akkor számodra az a legfontosabb, hogy megtudják rólad, gondoskodó és odaadó személyiség vagy.

Tánc közben készült képek: A parketten való megjelenés azt mutatja, hogy szeretsz a középpontban lenni, nyitott típus vagy. A nyugati kultúrában a tánc a szabadság, a hedonizmus és a szórakozás utáni vágy szimbóluma.

Tipp! Meseparti sztárgyerekekkel, nézd meg hogyan lett a kis lurkókból királylány vagy pókember! Kattints a galériáért!



Profilkép a baráttal vagy férjjel: Ez a legkedveltebb fotótípus. Az ilyen képekkel azt üzeni minden hölgy, hogy monogám, boldog és nem vágyik másra. Egy közös kép az új kedvessel arra is utal, hogy mély, elhivatott párkapcsolatra vágysz.

Közös kép egy pasival (nem a szerelmeddel): A flörtölő pillantások arra utalnak, hogy szeretsz szórakozni és nyitott vagy sok mindenre, de vigyázz, mert gyakori pletykatéma lehetsz másoknál.

Thinkstock
Thinkstock

Sport, kirándulás közben: Másoknak is világosan elmondja, hogy mit csinálsz szívesen (sport, kirándulás), vagy legalábbis gyakran. Arra is utal, hogy nem szívesen kötöd le magad, legszívesebben örökre mozgásban maradnál.

Képek a nyaralásról: Akik a nyaralásukat szeretik "mutogatni", valószínűleg sokat stresszelnek, ezért szeretnek álmaik, fantáziáik síkján megmaradni.

Ha csak te szerepelsz a képen, de nem nézel a kamerába: Nem akarod, hogy "elkapjanak", és a pillantásodból bármilyen következtetést levonjanak, de a konvencionális szabályok elutasítását is jelzi. Önfejű, de egyben magabiztos is vagy az életben.

Csinos, extravagáns, különleges ruhában: Nyitott személyiség vagy, aki szívesen emeli ki értékeit és élvezi, hogy van önbizalma. Szereted, ha felhívhatod magadra a figyelmet.

Forrás: Ezoterikus.hu

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Nézd meg ezt is:
Amilyen a blogod színe, olyan vagy te!
Mit árul el rólad a Facebook-profilod?
Muti a weboldalad, megmondom, ki vagy!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.