Csont és bőr lett az egykori szőke szexbomba

2011.09.13. 22:10

Melanie Griffith évekig a plasztikai sebészet rabja volt, újabban azonban a fogyókúra lett a mániája. Lehet, hogy jó dolgában nem tudja, mihez kezdjen - netán boldogtalan a férje, Antonio Banderas oldalán?

Tipp! Ismét megmutatta szexi idomait a magyar szupermodell! Kattints a képgalériáért! (18+)


Melanie sosem volt kövér, és nem is küzdött súlyfelesleggel - a formás sztárok közé tartozott. A Dolgozó lány című filmben még Harrison Fordot is megbabonázta kerek fenekével és dús kebleivel. A napokban azonban mindenki döbbenten állt, mikor a szőkeség az ALMA díjátadó vörös szőnyegén végigvonult.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Forrás: AFP

Sovány, csontos karjait, beesett arcát és összezsugorodott kebleit nem tudta elrejteni a nyilvánosság elől, azóta pedig mindenki arról beszél, hogy az ötvennégy éves színésznőt is utolérte az anorexia, rosszabb esetben pedig valamiféle komolyabb betegség. Mi azért reméljük, hogy Melanie csak az öregedéstől való félelme miatt fordult a fogyókúrához, és hamarosan ismét visszatalál kerekded önmagához.

Tipp! Exkluzív fotók: Peller Mariann interjú! Kattints a galériáért!

Mennyire hűséges a férfi? Horoszkópja elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110909-mennyire-huseges-a-ferfi-horoszkopja-elarulja.html Mit mesél rólad profilképed?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110909-mit-mesel-rolad-a-facebookprofilod-fotoja.html Hat hete szült, mégis bomba formában van a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110909-hat-hettel-a-szules-utan-bomba-formaban-van-a-sztar.html Hamarosan anyuka lesz Ördög Nóra?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110907-ordog-nora-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.html Sokkoló címlappal népszerűsítik a legnevesebb divatmagazinthttp://www.life.hu/legytrendi/20110831-sokkolo-cimlappal-nepszerusitik-a-legnevesebb-divatmagazint-a-vogueot.html A velencei filmfesztivál legszebb ruhái - Tanulj a sztároktól!http://www.life.hu/legytrendi/20110909-a-velencei-filmfesztival-legszebb-ruhai.html Férfias divat hódít a nők körébenhttp://www.life.hu/legytrendi/20110901-sejtettuk-hogy-ez-lesz-ferfias-divat-hodit-a-nok.html
Melanie Griffithdiétafogyókúrasoványság