Íme a legrondább férfi - Ő maga az ördög!

ördög sorozatgyilkos Alkonyat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ördög maga című filmben Brad Pitt cseppet sem nézett ki úgy, mint a pokol királya - mi azonban rátaláltunk a valódi ördögre, akinek látványától könnyen rémálmaink lehetnek.


Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto


Caiuson korábban több műtétet is elvégeztek, hogy szarvaival egy igazi ördög benyomását keltse, ezen kívül pedig arcára tetováltatta a 666-os számot, mely a Bibliában a "Fenevad" jele. A férfi eredetileg Roy Gutfinski néven született, de azért, hogy félelmetesebbnek tűnjön, megváltoztatta a nevét. Veiovis az Alvilág egyik istene, Caius pedig az Alkonyat-filmek gonosz vámpírja.

Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:
Thaiföld és Burma területén élnek a világ leghosszabb nyakú női. Nem véletlen. Egészen kicsi koruktól fogva réztekercsekkel nyújtják a nyakukat, hogy az minél hosszabb és hosszabb legyen. Mert arrafelé ez a jó. Etióp törzseknél bevett szokás a fiatal asszonyok ajkának tágítása. Először bemetszik az ajkat, majd beleraknak egy pici tányért. Idővel nagyobbra és nagyobbra cserélik, míg végül akár 25 centisre is tágíthatnak egy szájat! Mert ott meg ez a módi. Egyes nyugat-afrikai törzseknél évszázadok óta dívik a hegtetoválás, akárcsak az új-zélandi maoriknál (és lassacskán itthon is - én ismerek olyant, aki már lenyúzatta egy darabkáját). A dolog lényege, hogy a bőrből kivágják a kívánt mintát, majd hagyják begyógyulni a sebet. Ezek a hegtetkók mutatják meg viselőjének társadalmi rangját. Mert arrafelé ez bír jelentéssel. Együvé tartozás, kultúra, hagyománytisztelet. Azt gondolom, ezek járulnak hozzá, hogy ezek az emberek nekiveselkedjenek egy-egy fájdalmas beavatkozásnak. Hogy ezt a szarvas fickót mi mozgatta, egyértelmű: botrány, meghökkentés, félelemkeltés, kisebb elmebaj. Egy dologban nem hibázott csupán: jól döntött az ördögi külső mellett. Ha angyalszárnyakat varratott volna, bajosan férne el a cellában, ahová remélhetőleg mihamarabb becuccol.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.