Varga János hajléktalan popsztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még hogy nincsenek már igazi csodák! Néhány hónapja még a hajléktalanok kilátástalan életét élte Varga János - ma pedig már saját videóklipje van a tehetséges férfinak!

János idén márciusban úgy döntött, azt fogja csináni, amihez a legjobban ért, és bekopogott egy stúdióba. ,,Több mint 20 éven át dolgoztam a vendéglátásban, majd egy betegség és családi konfliktusok miatt az utcára kerültem. Három évig bolyongtam anélkül, hogy fedél lett volna a fejem felett. A kilátástalanságban végül úgy döntöttem, véget vetek az eddigi életemnek, s minden bátorságomat összeszedve bekopogtam egy pécsi stúdióba" - mesélte János a Blikknek.



A férfi első videóját a pécsi magasházban forgatták, dallama és szövege pedig azonnal belopja magát az emberek szívébe és lelkébe. A dal azt üzeni: soha ne veszítsük el a reményt. ,,Nekem igazán hihetnek, megjártam a legmélyét" - vallotta a hajléktalansorból kitört férfi, akinek első klipjét már több, mint huszonötezren látták. ,,Nem volt ez annyira tudatos dolog, egyszerűen csak fantáziát láttunk egymásban, s csináltuk, amit jónak láttunk. Jánosnak jó hangja van, bár volt mit csiszolni a tudásán. Mindennek ellenére mindkettőnk szeme elkerekedett, amikor megláttuk, mekkora érdeklődés kíséri a klipet" - mondta a hajléktalant felkaroló stúdió vezetője.

Csont és bőr lett az egykori szőke szexbombahttp://www.life.hu/tested-lelked/20110913-csont-es-bor-lett-az-egykori-szoke-szexbomba-melanie-griffith.htmlMennyire hűséges a férfi? Horoszkópja elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110909-mennyire-huseges-a-ferfi-horoszkopja-elarulja.htmlMit mesél rólad profilképed?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110909-mit-mesel-rolad-a-facebookprofilod-fotoja.htmlHat hete szült, mégis bomba formában van a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110909-hat-hettel-a-szules-utan-bomba-formaban-van-a-sztar.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.