Veronikát letagadná az édesanyja

2011.09.21. 0:53

Elbujdokolt szégyenében VV Veronika édesanyja - az egyetemi tanárnő nem bírja megemészteni, hogy lánya ország-világ előtt mutogatja magát.


Tipp! Borzasztóan néznek ki: túlplasztikázott sztárok! Kattints a képgalériáért!


Alekosz egykori menyasszonya most a ValóVilág 5-ben mutatja meg erényeit. A lány már kiskorúként maga kereste meg a kenyerét, és az is biztos, hogy nem élt szűzies életet: jachtokon, luxusvillákban fotózták lenge öltözetben - írja a Bors. Egyik közeli ismerőse szerint egyetemi tanár édesanyja annyira röstellte lánya életmódját, hogy a vidéki kisvárosból a fővárosba költözött, hogy ne kelljen szégyenkeznie az ismerősök előtt. Minderről a család egyik ismerőse beszélt a Borsnak: "Ők eredetileg gödiek, bár az édesanyja nemrég Budapestre költözött, és ebben nagyban közrejátszott a lánya miatti szégyen. Úgy tűnik, Veronika sem büszke az anyjára, mert egy álmamát talált ki a nyilvánosság számára: nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az anyja azért lett sánta, mert őt mentette ki a vonat alól. Ebből egy szó sem igaz, csak anyagi segítséget remélt valakitől anyja állítólagos műtétjéhez, holott plasztikára volt pénze" - mondta az anya egykori egyetemi diákja.

Fotó:RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


"A tanárnő maga hívta fel a figyelmet Veronikára a csoport előtt, de nem tudta, hogy az adatlapján milyen durva képek szerepelnek róla. Rengeteg diák megnézte, mire a tanárnő kapcsolt, és letörölte az adatlapot. Akkor bevallotta, hogy a kisebbik lányával nem jön ki túl jól, és hogy annyira más, mint a nővére. Elárulta, a lányait mindig úgy nevelte, hogy ne legyenek köztük tabutémák, s ez a határtalan liberalizmus megbosszulta magát" - mesélte az édesanya egyik diákja.

Tipp! Kirstie Alley hihetetlen fogyása, 20 évet fiatalodott a 60 éves színésznő! Kattints a képgalériáért!
Rekordot döntögetnek a legkülönlegesebb emberekhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110919-ok-mar-biztosan-benne-lesznek-a-guinness-rekordok-konyveben-.html Heidi Klum a legveszélyesebb hírességhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110919-heidi-klum-a-legveszelyesebb-hiresseg.html Rák? Ödéma? Hámsérülés? A rossz méretű melltartó veszélyes!http://www.life.hu/tested-lelked/20110919-rak-odema-hamserules-a-rossz-meretu-melltarto-veszelyes.html Nem tudott mozogni Lady Gaga - A cipője volt az oka!http://www.life.hu/tested-lelked/20110914-nem-tudott-mozogni-lady-gaga-tul-magas-cipot-valasztott.html Botrány az angol királyi házban - Máris megcsalták a hercegnőt!http://www.life.hu/tested-lelked/20110917-botrany-az-angol-kiralyi-hazban-maris-megcsaltak-a-hercegnot.html Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110916-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.html
VeronikaplasztikaédesanyaszégyenValó Világ 5