csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiókra egy igazán heves és mozgalmas október vár, a Nyilasok érzelmi élete azonban kissé zűrzavaros lesz.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Szeptember derekán és vége felé meglehetősen sok érdekes dolog indult útjára, te pedig nagyon bizakodóan nézel elébe a változásoknak. Érzed, hogy október hava sok különlegességet rejt, s a megindult változások nemcsak a kezdetet és a sok munkát, hanem bizony sikereket is jeleznek. Több esetben könnyen és gyorsan tudod bezsebelni az elismeréseket. Október legeleje is nagyszerűen indul, egészen 16-ig csak tovább fokozódik a jókedv és a kiegyensúlyozottság benned. Aztán jön egy rövid rosszabb periódus, de ne bánd, hisz pihenned is kellene egy keveset valamikor.
Programtipp: Ha Kos létedre szereted a halat, akkor ott a helyed 22-én és 23-án a Szigligeti Süllőfesztiválon!

Bika

Bár az ősz nem tartozik a kedvenc évszakaid közé, most mégis meglepődsz azon, hogy az égiek mennyire a te malmodra hajtják a vizet. Alig tudod a tempót tartani, a sors minden nap újabb kihívás elé állít. Ám muszáj tartanod az iramot, hisz évente csak egy ilyen fantasztikus időszaka van az embernek. Az ősz első hideg hónapja összességében nagyon kellemesnek és ígéretesnek tűnik, fókuszba kerül a család, a szerelem, a romantika. Október közepe táján viszont egy dologra feltétlenül figyelned kell: az új, kissé váratlanul adódó ismeretségek okozhatnak némi gondot! Láss át a szitán!
Programtipp: Inkább régi barátaidat hívd el az október végi Oldtimer Show-ra, élvezni fogják veled együtt a régi autók parádéját.


Ikrek

Pontosan tisztában vagy azzal, milyen nehéz a régi dolgokat újakra cserélni, ám épp itt az ideje, hogy egy kicsit más szemszögből nézd a világot - és bizony magadat is! Szánj időt arra, hogy megfigyeled gesztusaidat, reakcióidat úgy, mintha kívülálló lennél a saját jellemedet pásztázva. Hidd el, néha meg fogsz lepődni azon, hogy nem a megfelelő módon, stílusban viszonyulsz a dolgokhoz. Ideje ezen azonnal változtatni! Ne bonyolódj feleslegesen vitákba, különösen ne olyan élethelyzetekben, ahová másnap is vissza kell térned: munkahely, suli, családi közeg. Jobban teszed, ha lenyeled a békát, és egyszerűen csak szó nélkül hagyod a dolgokat, akár jogosan, akár alaptalanul vágják a fejedhez.
Programtipp: Békepipaként vidd el szeretteidet a diósjenői Diófesztiválra 7-én vagy 8-án! Vagy mindkét napon!

Rák

Vértezd fel magad októberre, mert sok negatív hatás érhet, és ezek ellen muszáj lesz védekezni. Készülj fel minden eshetőségre, hisz lesznek kifejezetten jó, ám sajnos kellemetlen pillanatok is. Ahhoz, hogy a hónap problémásabb részét átvészeld, kellő visszafogottságra és kompromisszumokra lesz szükség. Október havának első napjaiban olyan meglepetésekkel fogsz szembetalálkozni, melyek azonnali válaszokat kívánnak, pedig te szeretsz aludni egyet a nagy döntések előtt. Könnyen megeshet, hogy többen is félreérthetik azt, amit tudatni szeretnél velük. Tartsd szem előtt, hogy a hónap vége már pozitív tendenciákat hoz, addig is légy kitartó!
Programtipp: Október hétvégéi nagyszerűek a kirándulásokhoz, túrázásokhoz!

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Örömmel tudathatod mindenkivel, hogy nagyszerű hónapot zártál szeptemberben - no persze biztosan akadtak megoldandó feladatok, de az igazán nagy problémák szerencsére messzire kerültek. Október 7-ig megérint a változás szele. Ha terveztél valamit erre az időszakra, akkor azt ne halogasd tovább, az időhúzás sokat árthat! Még véletlenül se hagyd magad lebeszélni semmiről sem, s ha valaki arra sarkall, hogy kettőt lépj hátra, s csak egyet előre, akkor mondj erre egy hatalmas nemet - járd az utadat a saját tempódban. A hónap második felében helyezd rokoni kapcsolataidat a fókuszba, és beszélgess szeretteiddel. Meglepődsz majd, mennyire kiestél mostanában az információáramlásból.
Programtipp: Idén is lesz Szegedi Paprikafesztivál október első hétvégéjén. Ha szeretnél mulatni, finomat enni, ne hagyd ki!

Szűz

Jól érzed magad a bőrödben? Nos, ez nem véletlen, hiszen túl sok panaszra nem lehet okod - legalábbis szeptemberrel összefüggésben tutira nem! Számos érdekes, fontos és lényeges dolog végére értél, sőt, még arra is volt energiád, hogy kitalálj valami egészen újat, amit már régen meg kellett volna valósítani, de eddig nem volt hozzá merszed. Végérvényesen beköszönt az ősz október havával, jön a hideg idő, ám ez téged nem zökkent ki a megszokott kerékvágásból. Szeptemberrel ellentétben kicsit nyugodtabban tekintesz a tennivalóid sorára, nem rohansz annyira, és azt is eltervezed, hogy kicsit megújulsz külsőleg. Mivel az anyagiakkal összefüggésben pozitív időszak köszönt rád, erre minden lehetőséged meg is lesz.
Programtipp: Október 1. és november 15. között ismét megrendezésre kerül a Múzeumok Őszi Fesztiválja. Ott a helyed!

Mérleg

Ha azt reméled, hogy októberrel talán végre a nyugalom és a béke is beköszönt az életedbe, akkor tévedsz. Mozgalmas, tennivalókkal teli, de pozitív hatásokkal tűzdelt időszak vár rád. Energiában sem lesz hiány, csupán ügyelj arra, hogy ne pazarold haszontalanságokra az idődet és lehetőségeidet! Légy körültekintő, mert a Szaturnusz hatása miatt október közepén igen könnyen kialakulhatnak családi összetűzések, de mindegyikből tanulhatsz valamit. Azt is megtudhatod, hogyan kerüld el máskor a hasonló helyzeteket. A hónap végére enyhülnek a feszültségek, és egy új szerelem is beköszönthet az életedbe.
Programtipp: Egészen október 2-ig tartanak a Móri Bornapok, ahol torok nem marad szárazon!

Skorpió

Történésekkel teli, mozgékonyságra sarkalló, máskor pedig heves pillanatok váltogatják egymást október havának egyre hűvösebb napjain. Már a hónap elején pénzügyeid kerülnek fókuszba, ám egyáltalán nem mindegy, milyen formában! Késztetést érzel arra, hogy kicsit többet költs a kelleténél egy nagy álomra, és könnyen megeshet, hogy alaposan túl is költekezel. Ugyanakkor nem szükséges, hogy ez azonnal lelkiismereti problémát okozzon, hiszen neked is kijár néha egy kis kényeztetés. Lényeges szempont, hogy október végére újra megjelenik életedben a kiegyensúlyozottság, így lazításra is jut időd.
Programtipp: Sokféle tökfesztivál lesz idén, pl. Rácalmáson október első hétvégéjén!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Lassan eluralkodik mindennapjainkon a zord idő, és te valahogy mintha alkalmazkodnál ehhez. Kezdesz bezárkózni, igényled a magányt, pedig ez nem túl szerencsés számodra. Az Uránusz közbenjárásának köszönhetően éppen most kellene elfogadnod a változás egyértelmű jeleit, ám sajnos ezek a kedvező események nem tálcán kerülnek eléd, hanem magadnak kell felkutatnod őket. Mivel érzelmi életed bizonytalansága lelki zűrzavarokat okoz neked a hónap elején, és ez másokban való csalódásban teljesedhet ki, ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a búbánat, inkább végy erőt magadon, és csatlakozz barátaidhoz, akik végre kibillentenek fásultságodból.
Programtipp: Szüret, szüret, szüret! Több tucat szüreti rendezvény vár, akár minden hétvégén szervezhetsz kiruccanást valamelyikre.

Bak

Szeptember vége felé már igencsak érezhetted, hogy akadozva mennek a dolgaid. A rossz jelző bőven túlzás lett volna helyzetedre, ám októberre számos váratlan dologra kell megoldást találnod - kibúvókat keresni pedig egyenesen felesleges. Több apró ügylet áthúzódik erre a hónapra, s október első napjaiban sem csökken a téged körülvevő feszültség. Egyáltalán nem érzed jól magad a bőrödben, alig találod a helyed, mellőzve érzed magad - ez Mars kellemetlenkedésének eredménye. Meglehetősen sok akadállyal kell szembenézned, ugyanakkor ne feledd, állnod kell a sarat!
Programtipp: Október 7-8-án Mohácson várnak mindenkit a Disznótoros és Pálinkafesztiválra!

Vízöntő

Szeptemberben kellemes és kellemetlen dolgokban is részed volt, de ha őszinte vagy önmagadhoz, akkor bizony nincs okod a panaszkodásra. Bármi, ami kételyként, befejezetlen tennivalóként áthúzódott októberre, azt most meg is tudod oldani, hisz ez a hónap a gondok megoldásának legtökéletesebb időszaka. Lényeges szempont, hogy néha egészen más szemszögből kell látnod a világot ahhoz, hogy valóban sikereket tudj elérni. Most nemcsak a saját gondjaid megoldásán kell tüsténkedned, hanem a családodnak és más, általad tisztelt embereknek is lesznek olyan dolgai, melyekben a te segítségedet várják.
Programtipp: Fontos, hogy szórakozz is, például elmélyülhetnél egy orgonakoncerten a Bazilikában október 10-én vagy 14-én.

Halak

Az ősz első igazi hónapja rengeteg tennivalót tartogat számodra. Már az első napokban azon fogsz tűnődni, vajon hogyan érsz ennek az egésznek a végére. No persze te egy igazi, belevaló Halak jegyű személy vagy, úgyhogy mindent meg fogsz oldani, efelől senkinek nem lehet kétsége. Emellett érzelmi életed is fókuszba kerül, főleg, ami a szerelmet illeti. A már kapcsolatban élőknek és a szingliknek is felbolydul az életük, romantika, randik, flörtök jellemzik a mindennapokat. Ám a hónap második felében már inkább a karrierépítéssel foglalkoznál - 15-e után fordul a kocka, s hirtelen egy olyan lehetőséget kapsz, melyre legszívesebben nemet mondanál. Ne légy gyáva!
Programtipp: Ha nyáron nem voltál vitorlásversenyen, ideje megnézni az évadzáró eseményt a Balatonon október 22-23-án.

Tűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.htmlDundika nem áll meg egy gyereknélhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-hornyak-hajnalka-dundika-szammisztikai-elemzes.htmlAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110916-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlAmerikába költözik a TV2 egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110915-mate-krisztina-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.