Vámpírnőt csinált magából egy elvetemült asszony

vámpír erőszak szörny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maria Jose Cristern vámpír akart lenni - álma mostanra megvalósult.

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?



AFP
AFP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!








Takács Nóra nemzetközi modell, a
Hogyan legyek jó nő? sorozat háziasszonyának véleménye:

"Roppant meghökkentem pár hete az ördög pasin. Most meg szinte teljes nyugalommal summáztam hogy nála is van furcsább. Úgy látszik az ingerküszöböm egyre feljebb csúszik. Még pár hét, és semmin sem akadok ki többé. Éljen a különös világ, ami rugalmassá tesz minket!"

Tipp! Szigorúan őrzik Brad Pittet Budapesten. Kattints a képgalériáért!




Tűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlGörög Zita csak a gyerekeire figyelhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110926-gorog-zita-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlÁllítólagos terhessége miatt magyarázkodik a színésznőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110906-allitolagos-terhessege-miatt-magyarazkodik-a-fiatal-szineszno-alyson-hannigan.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.htmlDundika nem áll meg egy gyereknélhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-hornyak-hajnalka-dundika-szammisztikai-elemzes.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.