Másodszor is összeomlott az X-Faktor sztárja

X-Faktor Barna Gergő roham énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi dráma zajlott az X-Faktor színpadán - a tizennyolc éves Barna Gergő másodszor is összeomlott.

Gergő nehezen kezeli a stresszt. Az RTL Klub tehetségkutatójának versenyzője az utóbbi két adásban, szombaton és vasárnap is kiborult. Vasárnap odáig fajultak a dolgok, hogy miután a fiú lejött a színpadról, a földre rogyott, és zokogni kezdett. "A produkciónk előtt émelygett a gyomrom, hányingerem lett. A levegőben szinte kézzelfogható volt a feszültség, majd eljött egy pont, amikor a belülről szétfeszítő érzést nem bírtam tovább elviselni, és ez zokogásban tört ki belőlem. Csalódnom kellett magamban, hiszen kis híján a gyengeségem miatt hullottam ki a versenyből. Másnap a színpadra lépésem előtt az egyik stábtag nyugtató kamillateát főzött nekem. Akkora volt bennem a bizonyítási vágy, hogy legyőztem az izgalmat, gond nélkül előadtam a produkciómat, majd távoztam a teremből. De akkor megint rám tört a sírás, akkor már a megkönnyebbüléstől" - árulta el a srác a Blikknek.



"Soha nem voltam kitéve ilyen mértékű stressznek, ezért ilyen erős pánikroham sem tört még rám soha. Képtelen voltam kezelni a helyzetet, csak a sírás segített. A könnyeimet azonban nincs miért szégyellnem. Ez vagyok én, érzékeny fiúnak szánt a sors, és ezt fel is vállalom. Úgy érzem, a táborban rengeteget fejlődtem érzelmileg is. A lelkem erősödik, és hiszem, hogy teljesen le fogom tudni győzni a gyengeségemet" - mondta Gergő.



Édesanyja is tudja, hogy fia igazán érzékeny lelkű, de nagyon örülne, ha sikeres lenne az X-Faktorban. "Gergő kiskorától kezdve érzékeny. Ha eljutna a döntőig, örülnénk, ha Keresztes Ildikó lehetne a mentora, mert ő egy igazi anyatigris, aki mindent megtenne a fiunkért" - vallotta az énekes édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.