csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nyilasok igazán álmodozós kedvükben lesznek a hét elején, a Bakok pedig könnyen megfeledkezhetnek egy fontos dologról a héten...

Kos

Kellemetlenségekkel és nehézségekkel teli napok követik egymást, de a negatív hatások a hét végére jelentősen enyhülnek, már csütörtökön érezni fogod, hogy kezdesz megszabadulni a terhektől. Meglátásod szerint vannak néhányan körülötted, akik úgy bánnak veled, mint egy kisgyerekkel, pedig már rég nem vagy az. Függetlennek és szabadnak érzed magad, s úgy véled, téged ne befolyásoljon senki! Meg tudod különböztetni, mi a jó, és mi a rossz, s azt is, milyen határokat nem szabad átlépned.

Tipp: Nyilvánítsd ki a véleményed, csak ne sérts meg vele senkit. Találd meg a kommunikáció diplomatikus formáját.

Bika

Macerás, apró nehézségekkel teli perceket hozhat neked ez a hét, ráadásul türelmetlenséggel, figyelmetlenséggel csak tovább ronthatsz a helyzeten, pedig Bika jegyedhez ez a jellemvonás nem is illik. Ne keseregj, a kellemetlenségen hamar túlteszed magad, szerda estére már újra vidámság vesz körül. Emellett ne haragudj meg senkire, hisz veled is előfordulhat, hogy másnak okozol bonyodalmakat, akaratodon kívül. Légy toleráns szeretteiddel, kollégáiddal, és biztasson a tudat, a jövő hét sokkal ígéretesebbnek mutatkozik.

Tipp: Családod vágyik a társaságodra, add vissza nekik igazi, szeretett éned!

Ikrek

Sürgősen üldözd messzire negatív gondolataidat, tedd félre a gondokat, ne foglalkozz az októberi rossz idővel, inkább törődj családoddal, barátaiddal, hobbiddal, te is megérdemled, hogy a sok munka mellett kicsit saját magadra is jusson időd. Félre a szomorúsággal, hisz egyáltalán nem megy rosszul a sorod, bár Ikrek személyiséged titkon mindig többre vágyik. Neked sem sikerülhet mindig minden, amibe belekezdesz, és ez nem baj, hisz tanulhatsz az elkövetett bakikból. Őrizd meg a hidegvéred, a kudarc csak azt jelenti, hogy elvesztettél egy kisebb csatát, de még nem vesztetted el az egész háborút!

Tipp: Mindig tartalékolj erőt, energiát, egy kis pénzt vagy pár jó ötletet, hogy legyen hová nyúlnod szükség esetén.

Rák

Kedvességedért, türelmedért, odafigyelésedért, jó cselekedeteidért, támogatásodért cserébe nem mindig várhatsz köszönetet vagy hálát, ezen a héten különösen nem! Könnyen megtörténhet, hogy hiába is kérsz vagy vársz segítséget, támogatást valaki olyantól, akit már többször kihúztál a slamasztikából, ő viszonylag könnyedén, lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mond neked. De éppen ez a kellemetlen pillanat lehet az, amikor megtanulhatod a saját károdon, hogy ne segíts úton-útfélen mindenkinek. Egyedül kell boldogulnod, s bizony meg is tudod csinálni!

Tipp: A magányos farkas szindróma utolér, de sokat tanulhatsz belőle, ráadásul a siker is egyedül téged illet majd.

Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Nagyszerűen érzed magad a bőrödben már a hét elején, élvezed a zsivajt és a mozgalmasságot, ami körbevesz, és valljuk be, panaszra sem nagyon lesz okod. Végre a mindennapi élettel együtt járó apró örömöket is felfedezed, s képes vagy elfeledkezni a problémákról, esetleges sérelmekről. Viszont semmiképpen se kalandozzanak el gondolataid teljesen a munkádtól, egyéb kötelezettségeidtől. Oszd be körültekintőbben az idődet, s figyelj családod jelzéseire is jobban, mint ahogy azt az elmúlt időszakban tetted.

Tipp: Egy hétvégi családi buli nagyon jólesne azoknak, akiket mostanában elhanyagoltál.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!






Tipp:

Mérleg



Tipp

Skorpió



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Hétfőn és kedden meglehetősen álmodozós hangulatban leszel, két lépéssel a föld felett jársz, s az is megeshet, hogy többet kell noszogatni, mint máskor. Ez az előző hetekben felgyűlt és ki nem pihent állapotodnak a közvetlen eredménye, tagadhatod, de valld be, nem pihentél eleget mostanában. Épp itt lenne az ideje egy alapos pihenésnek, különben az egészséged bánhatja ezt a helyzetet. Most ne vállalj plusz munkát, és nyugodtan mondj nemet akár családtagjaidnak is. Szükséged van a nyugalomra, pihenésre, ha nem akarsz kidőlni, s pár napig az ágyat nyomni.

Tipp: Masszázs, wellness, gyógytea - bármilyen sorrendben.

Bak

Könnyen megeshet, hogy még a hét elején elfeledkezel valami fontos dologról, körülményről, vagy halogatsz egy elvégzendő tennivalót, kapkodsz, összecsapsz dolgokat, ami nem marad szó nélkül. Mindez persze nem lenne baj, ha ez egy lényegtelen dolog lenne, ám most egy nagyon is fontos feladatot hagyhatsz számításon kívül, mert valahol máshol járnak a gondolataid. Figyelj oda mindenre ezen a héten, mert akkor elkerülhető a gond, de ha nem neked jut előbb eszedbe, az nagyon kellemetlen pillanatokat hozhat életedbe.

Tipp: Írj fel mindet, s amivel végeztél, azt kihúzhatod. Így talán mindennek a végére érsz.

Vízöntő

Ha hibát vétesz, hát vállald a felelősséget is, ne keress kibúvót! Nem kell szégyellni semmit, te is ember vagy, megesik az ilyesmi, a tökéletesség kevesek kenyere. Nem engedheted meg magadnak, hogy bedugod a fejed a homokba! Nyiss a nagyvilág felé, hisz mostanában sokszor magadba fordultál, s ez egyáltalán nem tett jót sem szakmai előmenetelednek, sem tanulásodnak vagy magánéletednek, különösen nem emberi kapcsolataidnak. Mutasd meg azt a kedves, érzelmes oldaladat környezetednek, amit annyira szeretnek benned.

Tipp: Ha bajban vagy, kérj tanácsot!

Halak

Hiába a hűvös, egyre zordabb idő, te rendületlenül jól érzed magad a bőrödben, hangulatod a szokottnál is emelkedettebb! Ami a szíveden, az a szádon, most bátran ki is mondod, mit gondolsz, s természetességeddel bárkit lenyűgözhetsz és meggyőzhetsz, anélkül, hogy ráerőltetnéd akaratodat környezetedre. Ugyanakkor realitásérzéked nem mindig lesz a helyén, így meglátásaid és érzéseid lehetnek illúziók vagy akár álmodozások, melyek könnyedén félrevezethetnek, letéríthetnek az egyenes útról. Nem célszerű most pénzt befektetni.

Tipp: A felesleges költekezést most gyorsan megbánnád, hát ne költs, ha nem muszáj.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! A legszexisebb magyar színészek képgalériánkban. Katt ide!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.