Új cicid lehet másodpercek alatt - Ezzel az egyszerű eszközzel

mell melltartó vicc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindig erre vágytunk, és most végre megérkezett a Yoobies, mellyel nehézségek nélkül is változtathatsz melleid méretén és formáján!

Persze egy egyszerű push-up melltartó viselése is növeli a mellméretet, de a Yoobies egészen más. Ez az új "találmány" éppen úgy fest, mint a melltartókban található pici párna, abban azonban mégis más, hogy egy gombnyomásra sokszorosára megnőhet a mérete. Ha nem egyformák a kebleink, vagy épp nem elég formás itt-ott, netán csak csábosabb dekoltázsra vágyunk, érdemes kipróbálni a felfújható párnácskát. Persze ha lekerül a fehérnemű, akkor el is illant a varázs...

www.yobbies.com
www.yobbies.com

Csak arra vigyázz, hogy a pasid ne tudja meg ezt az apró trükköt. Ha kezébe kapja a Yoobiest, lehet, hogy jobban elszórakozik majd a felfújható mellemelővel, mint veled, de az is lehet, hogy nevetségesnek tűnsz előtte a játékszereddel. A Yoobies ára - mérettől függően - ötezer forint körül van, egy hozzá való melltartó pedig tizenötezer forintba kerül. Sajnos Magyarországon még nem kapható, de biztosan sokan várjuk már!

Így működik a Yoobies:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.