Stohl András könyv megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Stohl Andás életéről készült könyvből pikáns titkok is kiderülnek majd, többek között az is, hogy Stohl mindig is nagyon szerette a nőket. Sokszor túlságosan is...
RTL sajtóklub
RTL sajtóklub


"Szenvedélyes pasi vagyok, és néha romantikus. Rengeteg partnerrel szerelmeskedtem. Iszonyatosan szeretem a nőket, minden porcikájukat. Engem az is kielégít, ha csak szemkontaktus van, mert az akkor már egy aktus. Talán négy másodperc, de az konkrétan egy aktus. És számára is ugyanezt jelenti, látni lehet rajta. Nagyon bírom az ilyen megmagyarázhatatlan kapcsolatokat, vágyakat. Imádom, ha egy nő szép, és ha szépen jár. Az első feleségem, Éva gyönyörűen járt magas sarkúban. Nagyon szép nő volt, most is szép. Ancsika egészen más típus. Nem úgy bombázó, hogy magas, nyúlánk. A tánctól van egy testtudata, harmónia sugárzik belőle. És ő is állandóan vihog. Olyan jókat lehet vele hülyéskedni, nevetni. Imádom."

"Éva a mai napig nagyon fontos a számomra. Ezt Ancsi is tudja, és semmiféle rossz érzés nincsen benne emiatt. Egy másik családdal, egy másik fantasztikus nővel élek együtt, aki kicsit más, de mégis sok mindenben hasonlít Évára. Akárhogy is, de még mindig nagyon jó visszagondolni arra az időszakra, amikor együtt voltunk. Nagyon szeretett engem. Én meg borzalmas dolgokat csináltam vele. Szörnyű. Nagyon sokszor megcsaltam. Azt hittem, hogy mindent lehet, mert annyira szeret, hogy bármit megbocsát. És mindent megbocsátott. Tizenkét éven át. Éva egészen káprázatos párom volt. Amit végigcsinált egy ilyen elmebeteg mellett, mint én, az emberfeletti. Az volt a hiba, hogy hűtlen voltam. Az állandó bizonyítási vágy miatt. Hogy tudok hódítani, hogy kellek még. Egy férfi azért akar megkapni egy nőt, mert birtokolni akarja. Vagy a testét vagy a lelkét - vagy mind a kettőt. Mert a hatalom az egy édes érzés. Ezt keresi, hajszolja az ember. Boldoggá tesz, ha eléred, ha uralkodsz a nő lelke fölött. Akkor van baj, ha hasonló a nő is. Ha ő is birtokolni akar téged. Akkor ki is birtokolja a másikat? Ezért volt szerencsém Évával és Ancsival is. Ancsi klasszikus nő" - olvasható a Borson.

Tipp! Különleges ékszerek magyar tervezőktől. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.