csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Skorpiókkal a héten igen nehéz lesz a kommunikáció, a Rákoknak pedig nem ártana megtervezni a jövőjüket.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Végre érzed azokat a hatásokat, melyek pénzügyeid javulását hozzák. Nagyon kedvezően alakulhatnak a dolgaid, egzisztenciádat is szilárdnak érezheted, vagy éppen most találhatsz rá arra a lehetőségre, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni és megszabadulni a bizonytalanságot előidéző érzésektől. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, melyet most hiba lenne visszautasítani! Nemcsak jól jön ez az ajánlat, hanem hosszú távon kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat is. Gondolj a jövődre, s arra, hogy most bebizonyíthatod, értesz ahhoz, amit csinálsz.

Tipp: Ha tartozol valakinek, ne felejtsd el megadni. Ha neked tartoznak, akkor most visszajön a kölcsönadott összeg.

Tipp! Exkluzív képek a kiesett Cristofel otthonából! Kattints a galériáért!



Bika



Tipp:

Ikrek



Tipp:


Szólj bele: Féltékenység - önzés vagy szeretet?


Rák



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A hét első felében nem sok kedved lesz ügyködni tennivalóidon, inkább csak lazsálnál, emellett pedig a feladatok szaporodnak, még a rutinmunka is csak gyűlik. A hétvége közeledtével viszont végre igen érdekes ügyletbe bonyolódhatsz, melynek köszönhetően újra elkezdenek gyorsan forogni a kerekeid, új ötletekkel rukkolsz elő. Hirtelen szókimondóvá válsz, környezeted szerint már-már bosszantóan igazad van. De mit lehetne tenni az ellen, ha a valóságot mondod ki?

Tipp: Ne feledd: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, tartja a jó öreg mondás!

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Szűz



Tipp:

Mérleg



Tipp:

Skorpió



Tipp: Nem kötelező megfogadni mások tanácsát, de meghallgatni azért lehet a bölcsebbeket, nem igaz?

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Egészen szerdáig meglehetősen kellemetlen, vitákkal teli periódusok zökkenthetnek ki jókedvedből, bár nem jellemző rád, hogy bármi áron vitába keveredj. Az elmúlt hetekben számos negatív emlék gyűlt fel benned, s ha nem adod végre ki magadból a benned megakadt indulatokat és dühöt, az a későbbiekben csak még több galibát fog okozni. A rizikó most leginkább abban rejlik, hogy olyan valakin csattanhat az ostor, aki nem érdemli meg ezt.

Tipp: Minden szavadat és tettedet fontold meg ezen a héten, így kellő felkészültség mellett elkerülhető a nagy veszekedések sora.

Bak

Földies jelleged birtokában sem mindig mondható el rólad teljes biztonsággal, hogy kiemelten lényegesek számodra a családi és a baráti kapcsolataid, de a most következő napokban bizony kényszerhelyzetbe kerülsz, és bizonyítanod kell azt, hogy valóban lehet rád számítani, ha éppen úgy hozza a sors. Segíts, ahol csak tudsz, ne várj ellentételezést, mert nem ez a lényeg! Ha túl vagytok a probléma megoldásán, ideje, hogy pihenj vagy szórakozz is. Az elmúlt hetekben nem volt alkalmad a lazításra, erre most szánj időt.

Tipp: Ugye hogy mégis mennyire fontosak az emberi kapcsolatok? Értékeld át, és becsüld meg ezeket!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Vízöntő



Tipp:

Halak



Tipp:

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.