csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Halak életében a társaságé lesz a főszerep, a Kosoknak pedig kedvenc időtöltésükre kéne szánni egy kis időt.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Olyan rég nem volt időd kedvenc hobbidra, egy kis olvasásra vagy éppen négylábú barátodra! Pedig például ez utóbbira mindig számíthatsz. Ő is megérdemli a törődést, így bárhova is mész, vidd magaddal. Biztosan jól fog viselkedni, és meghálálja majd szerető gondoskodásod egy-két farokcsóválással vagy arcnyalintással. Ha viszont nincs kutyád, akkor egy barátodat vagy kedvesedet részesítsd előnyben, hisz a lelki kapcsolatok ápolása minden esetben nagyon fontos.
Hétvégi tipp: Mikor szelektáltál utoljára a ruhásszekrényedben? Itt az ideje még a tél beköszönte előtt!

Bika

Ez a bulik hétvégéje, nehogy otthon ücsörögj, és unatkozással csapd agyon az időt! Csak úgy dübörög majd az adrenalin, adj rá lehetőséget magadnak! Igazán belevaló szerepet játszhatsz ezen a hétvégén, minden turpisságban vegyél részt! A többiek irigyelnek, és el sem tudják képzelni, honnan van ennyi energiád. Honnan is? Azt talán a csillagok sem tudják, de nincs is jelentősége!
Hétvégi tipp: Vasárnapra ne tervezz semmi fontos tennivalót. Pihenni is kell néha, még ha nem is érzed szükségét, akkor is. Ne zsákmányold ki a szervezeted, mert pórul járhatsz!

Ikrek

Hahó, na ne már! Ugye nem gondoltad komolyan egy percig sem, hogy hazaviszed a munkát? Nem volt elég egész héten a robotolásból? Attól nem lesz jobb neked, ha még otthon is a karrieredet helyezed előtérbe a magánéleti ügyek helyett. A családod sem nézi jó szemmel ezt, vitába akarsz keveredni velük? Elszalasztod a lehetőséget, hogy feltöltődj, így csak amortizálod magad. Ez nem mehet így tovább!
Hétvégi tipp: Karrier helyett válaszd a szórakozást, inkább menj el egy jó buliba, vagy látogass meg egy régi barátot.

Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!


Rák


Hétvégi tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Már kitakarítottad az egész lakást és átválogattad az egész ruhatárad, a fiókokat is szelekciónak vetetted alá. Ne is lepődj meg azon, ha már szombat estére egy szemernyi energiád sem marad, miért csinálod ezt? Nem kell mindent egy napba sűrítened, és teljesen kizsigerelned magad. A hétvége két napból áll. Inkább félgőzzel tevékenykedj, kivételesen megteheted.
Hétvégi tipp: Szombaton a lakást takarítsd, vasárnap a ruhatárad és azt is úgy, hogy áthívod az egyik barátnődet, aki rögtön el is viheti azt, ami neked már nem kell. Vagy add le egy menhelynek.

Szűz

Mikor jártál utoljára az állatkertben vagy a vidámparkban, netán a közeli vadasparkban?! Ha az idő engedi, látogass el valamelyik felsorolt helyre, mert most felejthetetlen élményt nyújthat. A társaságodat azonban jól válogasd meg, nehogy csalódás érjen. Olyan emberekkel szervezz találkozót, akiket igazán szeretsz, és biztos lehetsz abban, hogy nem veszik el a kedved semmitől.
Hétvégi tipp: Vigyázz, kinek mit mondasz, alaposan gondold át mondandódat. Szombaton megbánthatod egy szerettedet, akit emiatt majd egész vasárnap vigasztalhatsz.

Mérleg

Te a hét végén sem bírsz magaddal, energiáid tobzódnak, fel akarod használni valamire a nagy tenni vágyást. Gondold végig, mielőtt belevágsz valamilyen terv megvalósításába, vajon tényleg akarod? Tényleg van rá időd, és lesz hozzá elég kedved? Tényleg hiányzik most neked egy lakásfelújítás, egy kertrendezés, egy nagy szelektálás? Pont most? Ha senki nem tud róla lebeszélni, legalább kérj segítséget. Ki tudja, még a végén akár egy jó kis buli is kisülhet belőle.
Hétvégi tipp: Ha mindenképpen ezzel akarod tölteni a hétvégédet, és már a haverokat is befűzted, gondoskodj a megfelelő italokról és ételekről.

Tipp! Meztelenre vetkőztek a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)


Skorpió


Hétvégi tipp:


Szocpol újratöltve - Így már bátrabban vállalnátok gyereket?



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Az egész heti elképesztő hajtás után a hétvégén csak magaddal foglalkozz, és igenis helyezd magad a középpontba. Hívd fel egy rég nem látott barátnőd, és rúgj ki alaposan a hámból! Ennyi neked is kijár, nem is beszélve arról, hogy olyan jót fog tenni neked a dorbézolás, hogy a környezetedben senki sem fog rád ismerni hétfőn. Ha otthon is tüsténkedni akarsz, akkor legfeljebb pár órára tervezz, és csakis vasárnap!
Hétvégi tipp: Az lenne a jó, ha nem gondolkodnál olyan sokat a dolgokon, főleg most. És az sem ártana, ha nem beszélnéd le magad erről a hétvégi buliról.

Bak

Szedd össze a családod minden egyes tagját, még a legkisebbet és a legöregebbet is, és töltsetek el együtt egy igazán szuper és emlékezetes hétvégét. Ha belefér az idődbe, energiádba, költségvetésedbe, hívd a barátaidat is. Már rég nem volt lehetőségetek egy ilyen jó murira. Jó időben ajánlott egy kis kirándulást tenni, rossz időben talán a mozi vagy egy otthoni társasjáték a legjobb választás, no meg egy nagyszerű közös eszegetés.
Hétvégi tipp: Készítsetek együtt szendvicset. Az otthoni az igazi! Itt az alkalom, hogy kiszedd a nagyiból a családi receptet, amit eddig semmi kincsért el nem árult volna.

Vízöntő

Igencsak elfáradtál a hétköznapi robotolás során, és még szombat reggel vagy délelőtt sem érzed azt, hogy képes lennél feltöltődni. Ne habozz egy percig sem, minél előbb látogasd meg a hozzád legközelebb eső uszodát, vagy kirándulj egyet! Nem kell teljesítménytúrára indulnod, elég egy kiadós séta. Hívj el valakit, akivel beszélgethetsz, még pár jó ötletet is kaphatsz pénzügyekkel összefüggésben. Vasárnap aludj, amennyit csak bírsz.
Hétvégi tipp: Ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad a negatív gondolatok, tegyél ellene tudatosan! A flörtöket se hagyd ki a számításból.

Halak

Akár akarod, akár nem, ezen a hétvégén a társaságé a főszerep. A jó szervezésnek learathatod a gyümölcsét, vesd bele magad a találkozások örömeibe. Meglásd, megéri a fáradozást minden tetted. Ha esetleg azt hitted, hogy másokért csináltad az egészet, most rá fogsz jönni, hogy igazán neked segített a legtöbbet ez az összejövetel. Lelkivilágod helyrerázódik, hát kell ennél több? Ugye hogy nem?
Hétvégi tipp: Ha már eljött az összeruccanás ideje, lazulj el, és élvezd szeretteid társaságát. Olyanokat is meginvitálhatsz, akikkel volt valami zűröd mostanság.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.