csillagjegy Janicsák István számmisztika ezotéria Janicsák Veca sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon ritkán, de előfordul, hogy az apa és a gyermek születési dátumában csak egyetlen apró eltérés fedezhető fel.  
Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub


Janicsák István 1953. október 19-én, Veca harminchat évvel később - mintha az égiek születésnapi ajándékként szánták volna apjának - 1989. október 19-én született. Ha nem ismernénk a karma fogamát, jogal hihetnénk, hogy ez csak a véletlen műve.

Nem lehet nem észrevenni az egyezőségeket: azonos sors, hivatás, magánéleti helyzetek, életutat és személyes évet jelző számokat. Természetes, hogy Vecának más eseményeken kell keresztül mennie, de mégis hasonló érzeteket kiváltó kihívásokon kell majdnem ugyanazt az életutat megtennie, mint édesapjának.

Kevés olyan helyzet adódik, mint amilyenben ők vannak. Az apa életét a lányának nem bíráló szemmel kellene néznie, hanem inkább tanulság- és tanításközvetítőként kezelnie. Elsősorban a sorsszámok azonosságán látni, hogy mindkettejük életében szinte sorsszerű eseményekként bukkannak fel az előre nem vetíthető dolgok.

Szocpol újratöltve - Így már bátrabban vállalnátok gyereket?



Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

István sem úgy képzelte az életét fiatalkorában, mint ahogyan tervezte. Ez Veca esetében is hasonlóan alakul. A művészet mindkettejük életében ott van, de egyik sem tudja, milyen mélységű és magasságú a tehetségük amplitúdója, ezért örökösen belelépnek egy-egy kátyúba az előrehaladás útján, így időt és energiát veszítenek.

Tipp! Bajuszt növesztett az énekesnő! Kattints a képekért!





Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub

Sorsszámuk a kilences. István azokat a falakat köszönheti ennek, amikbe egy-egy hirtelen nekirugaszkodás után beleütközik. Olykor úgy indul új "útra", mint a kisgyerek, aki nem számol az akadályokkal, ezért irtó mérges tud lenni, mikor a sorompó lezárul előtte. Vecának pedig fel kell számolni a tudatalattijában meghúzódó vélt és valós sérelmeket, melyek visszatartják az életútján, és mernie kell elmozdulni egy adott pontról akkor is, ha teljesen egyedül van. Ehhez elsősorban meg kellene bocsátania az apjának az, hogy nem állt mellette akkor, mikor kicsi volt. Ha ezen a sérelmén nem lesz túl, akkor az örökös bizonyítási kényszerbe merül ki ereje.


A mai nappal kezdődik Veca kettes személyes éve. A következő születésnapjáig várható, hogy érzelmi élete olyan pontra jut el, amikor már a házasság, esetleg élettársi viszony, vagy legalábbis egy fajsúlyosabb kapcsolat igénye felmerül benne. A gyermek gondolata még legalább négy évig nem jut az eszébe, de négy év után vágyik majd az anyaságra.
Karrierjében egy csendesebb felfelé ívelés várható, majd egy kisebb lejtmenet, ami aggodalommal tölti el. Nem kell félnie, mivel a sorsa itt csupán egy lehetőséget ad neki, hogy váltson, és felfedezhesse magában azokat a képességeket, melyeket addig nem vett észre. Ez - előreláthatóan - 2013. október 19. és 2014. október 19. között várható. Az igazi megpróbáltatás akkor jöhet el, ha 28 és 29 éves kora között nem készít saját életéről egy mérleget, ami alapján "kidobja" azokat a dolgokat az életéből, gondolkodásából, ami addig visszatartotta, vagy felesleges teherként jelent meg az életében. Ezek a súlyok lefelé húzzák majd az amúgy is éppen lejtmenetben lévő életszakaszán. Ha tiszta lappal kezd mindent, életében akkor is hanyatlás várható, de csak azért, mert más, új, nagyobb lehetőséget kap egy teljesen más képesség birtokában.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)


Mutasd a lábfejed, megmondom ki vagy!http://www.life.hu/tested-lelked/20111017-mutasd-a-labfejed-megmondom-ki-vagy.htmlÍgy árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlErős Antónia ízig-vérig nőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110929-eros-antonia-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlTűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlGörög Zita csak a gyerekeire figyelhttp://www.life.hu/tested-lelked/20110926-gorog-zita-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.