műsorvezető Erdélyi Mónika horoszkóp számmisztika ezotéria jövő elemzés sors
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nehéz annak a sorsa, akiben egyszerre van meg a kezdeményező készség, de nem kezeli jól a félelmeit és az indulatait. Egészen addig válik saját maga foglyává, amíg rá nem jön, hogy a félelmei nagyrészt nem valósak.

rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence


Erdélyi Mónika 1972. október 20-án született. Sorsszáma valójában a sikert ígéri. Az 1972-ből kihozott összetett szám (1+9+7+2=19), majd az abból származó egyszerűszám, az 1 (1+9=1), a siker útjára segíti a szülöttet, szerencséhez, ragyogáshoz juttatja azt, aki megszabadul a "koloncaitól". Az október (tizedik hónap) egyese arra is utal, hogy bármi újat elkezdhet, szerencsés lesz benne.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)




Grafikon: Robelin
Grafikon: Robelin


A közszereplők életéről nem kunszt képet kapni, de a tetteik valódi okát már nem annyira könnyű meglátni. Főleg akkor, mikor az illető látszólag mindenben igyekszik megfelelni a kívánalmaknak, elvárásoknak. Mónikát a számok arra figyelmeztetik, hogy merjen szabadon szárnyalni, és elszakadni a biztonságosnak vélt helyzetektől. Ha időben észreveszi, mit vár el tőle az élet, akkor bátran mehet a vágyai által diktált irányba. Viszont minél tovább késlekedik a döntéssel, egyre inkább elfogy előtte az út, és egyszer csak azt látja, hogy nincs tovább. Tudjuk jól, az időben visszamenni nem lehet, így nem marad más választása, mint kivárni, mikor léphet új útra.

Mónika nagy valószínűséggel azzal a céllal inkarnálódott, hogy több felelősséget és fegyelmet tanuljon, mint előző életében. Ezt a célt szolgálják a gyermekkorban és felnőttként megélt családi helyzetek, melyek arra akarják rávenni, hogy érzelmi szempontjai elé racionális érveket sorakoztasson. Erre most egy éven át lehetősége is lesz. A következő időszakban a szerencse is segíteni fogja, de neki is fel kell ismernie, mi a jó lépés, és el kell döntenie, mit szeretne megújítani az életében, milyen új feladatban próbálja ki magát. Amennyiben ezt a döntést meghozza, úgy a következő évben a sors mellé áll, és a megalapozottság értékének megfelelő mértékben kapja a segítséget, aminek köszönhetően pénzügyi gyarapodásra is számíthat, de csak 2013. október 20. után. Addig viszont még lesz egy nehéz éve, és ez a 2012. október 20. után kezdődő egy éven át tart majd. Ekkor számíthat arra is, hogy a hivatali alkalmazottak, képviselők merevebbek lesznek vele szemben.

Könnyíthetne a helyzetén, ha átgondolná a tizennyolc és kilenc évvel ezelőtti helyzeteket, hogy mi volt az, amit ma már másként tenne, ha időben látta volna a sors jelzéseit - most ugyanis hasonlóan osztja le a lapokat az Élet.

Grafikon: Robelin
Grafikon: Robelin


Ha elengedi a fantáziáját, és hisz is abban, hogy bármilyen extrém dologba belekezd, az sikerülhet, akkor kiléphet a saját árnyékából úgy, ahogyan most ez feladata is lenne. Fel kell ismernie, hogy az ilyen helyzetben két választása van az embernek: vagy ő mozdul, és akkor a szerencse anyagilag kezdi el kiépíteni köré a védelmi gyűrűjét, vagy továbbra is tipródik, de akkor csak a csípője körül fog gyarapodni. Ehhez persze fel kell vállalni a felnőtté válással járó megpróbáltatásokat.

Ha most indítana egy saját szerkesztésű, saját gyártású műsort, visszakerülne ugyan a képernyőre, de a nézőket nem tudná megfogni vele. A kedvező helyzet 2013 októberétől kezdődik, és 2015-ben éri el azt a szintet, amivel gyártó és néző egyaránt elégedett lehet.

Érzelmi életében csak akkor talál rá a boldogság, ha az előző évben (2010. október 20-tól a mai napig) olyan férfi előtt nyitotta meg a szívét, akiben nem a támaszt kereste, hanem a társat látta meg. Amennyiben ez nem így történt, akkor 2014 októberéig kell várnia az igazira.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!




Fogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.htmlDundika nem áll meg egy gyereknélhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-hornyak-hajnalka-dundika-szammisztikai-elemzes.htmlAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110916-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlAmerikába költözik a TV2 egykori műsorvezetője?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110915-mate-krisztina-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlMennyire hűséges a férfi? Horoszkópja elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110909-mennyire-huseges-a-ferfi-horoszkopja-elarulja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.