csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok egy igen pörgős hétvége elé néznek, a Rákoknak pedig munka helyett a pihenésre kellene koncentrálniuk a következő napokban.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Mindegy, hogy épp szombatot vagy vasárnapot mutat a naptár, te pörögsz ezerrel, és valamibe mindenképpen bele akarsz vágni, ami nem munka és nem kötelesség. Nem viszed egy kicsit túlzásba a tenni vágyást? Pihenni, sőt lábat lógatni is kellene néha. Mi lenne, ha kivételesen nem terveznél se szombatra, se vasárnapra semmit? Maximum egy séta a barátnőddel vagy a kedveseddel. Ha egyikhez sincs kedved, vidd a kutyád!
Hétvégi tipp: Mivel mindent szeretsz, ami esztétikus, mi lenne, ha elmennél egy kiállításra? Sétálsz egyet, és még gyönyörködhetsz is a kiállított tárgyakban, igazán nyugis program hétvégére.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!



Bika


Hétvégi tipp


Ikrek


Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp

Ti örökbefogadnátok roma gyereket?


Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Érzelemmel telinek ígérkezik ez a hétvége. Szabadság! Szerelem! E kettő uralja majd a szombatot és a vasárnapot is, sőt, talán még a hétfői napon is el leszel varázsolva. Ámor nyila minden magányos Oroszlánt célba vesz. Nem biztos, hogy talál is majd a lövésével, de célkeresztben leszel, az egyszer biztos. Csak rajtad múlik minden? Igen! Ha nemcsak nézel, hanem látsz is, akkor jó eséllyel találsz rá önmagadra és a nagy Ő-re.
Hétvégi tipp: A párkapcsolatban élőknél is dúl a szerelem! A testiség kiemelt fontosságú lesz!

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Szűz


Hétvégi tipp:

Mérleg


Hétvégi tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Skorpió


Hétvégi tipp



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Mint egy kis pillangó, úgy röpködsz ide-oda, élvezed az élet apró örömeit. A hétvégén alig bírnak téged követni a barátaid, szeretteid. Bár kedvelik benned a sokszínűséget, a változatosságot, vasárnap mégis leszállhatnál a földre, és lazsálhatnál egy kicsit. Nem muszáj passzívan tölteni ezt az időt, lehet aktívan is kikapcsolódni, kirándulj, sportolj kicsit.
Hétvégi tipp: Vasárnapra tervezz egy baráti és/vagy családi összejövetelt. Akár az utolsó pillanatban is összeránthatod őket, szinte mindenki igent fog mondani.

Bak

Végre itt a várva várt hétvége, nem is akármilyen, hisz igen hosszúra nyúlik! A pihenésen túl egy kis izgalomban is lesz részed, mivel szombat este vagy vasárnap folyamán felüti fejét a szerelem, bár lehet, hogy csak egyoldalú lesz a dolog: a kegyeidet keresi valaki, de lehet, hogy te észre sem veszed. A halloween partit se hagyd ki! Készülj fel, s ha nem hívnak, szervezz te magad egyet.
Hétvégi tipp: Ha van kedvesed, ne vedd túl komolyan az udvarlást, a flörtöt. Ugyan biztosan jólesik, de gondolj a partneredre. A szinglik viszont vegyék észre az adandó alkalmat és ragadják meg.

Vízöntő

Ne felejtsd el, hogy hosszú hétvége vár rád! A szorgos házimunkával vagy otthoni kötelességek elvégzésével telő szombat után egy nyugodalmas, csendes, békés vasárnap vár rád. A hét utolsó napja annyira kedvező lesz számodra, hogy a vonzerőddel mindenkit leveszel a lábáról. Most állj elő olyan kérésekkel, amivel eddig nem mertél! Amit ma megkívánsz, az biztos a tiéd lesz.
Hétvégi tipp: Amit szombaton megtehetsz, ne halaszd vasárnapra! A takarítást semmiképpen. Az a nap csak a tiéd legyen, és csak olyan dolgokkal, tevékenységekkel, személyekkel töltsd, amik/akik kedvesek számodra.

Halak

A hétvége nehézkesen indul, a szombat délelőtt különösen problémás lesz. Muszáj mindig mindenkit kritizálni, és megmondani a véleményed? Ha egy barátoddal teszed ezt, különösen olyannal, aki nem éppen jól fogadja megnyilvánulásod, még magadnak is lelkiismeret-furdalást okozol. Őszintén: nem tudnád kellemesebben tölteni a szombatod? Legalább vasárnap élvezd a családi kör melegét.
Hétvégi tipp: Ha már olajozottan halad az idő kereke, és semmi sem zavar be, menj el egy barátoddal valahova, és beszélgessetek. A segítő, javító szándékú kritikát most hanyagold.

Tipp! Scarlett Johansson-t varjak tépik szét! Kattints a galériáért!




Mi számít a horoszkópban - a tervezett vagy a valós születés időpontja?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111024-mi-szamit-a-horoszkopban-a-tervezett-vagy-a-valos.htmlErdélyi Mónika kispadra kerülthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111021-mi-lesz-erdelyi-monikaval-szamisztikai-elemzes.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.