Összeomlásáról mesélt a díva

2011.10.29. 21:35

Kemény asszonynak ismertük meg Jennifer Lopezt - mostanában azonban válságba került a magánélete. A feszültség a legutóbbi koncertjén szakadt ki a dívából.

Jennifer Lopez a napokban egy telt házas stadionban énekelt, amikor eleredtek a könnyei. A díva a legújabb dalát, a One Love című számot énekelte. Jennifer csak napokkal később mesélte el, mitől omlott össze. "Tudják, mi történt velem? Ott álltam, és egyszer csak azt éreztem, hogy minden gondolatomat elénekeltem abban a dalban, csakis a közönségnek. A jelenlévők pedig imádták. Nagyon megérintette őket a dalom. Szerintem ugyanazt érezték, amit én - hogy ugyanolyan lány vagyok, mint bárki más.""Utolsóként most eléneklem azt a dalt, amit én magam írtam a szerelemről. Azóta sok minden megváltozott" - vallotta a díva a koncerten. "Minden nap egy nagy utazás. A szeretetről és a szerelemről szól, és arról, hogy szeressük önmagunkat" - mondta az énekesnő, aki örült annak, hogy ennyire meg tudott nyílni a közönségnek. "Az életem néha jó, néha pedig nem. Ez mindig így van" - tette hozzá Jennifer.

AFP


Az énekesnő elmondta, akkor érzékenyült el igazán a koncert vége felé, amikor a közönség soraiban meglátta az édesanyját. "Észre sem vettem őt a koncert alatt, amikor pedig kiszúrtam a tömegben, teljesen elérzékenyültem. A dal a gyermekeimre emlékeztetett, ők a legfontosabbak nekem. Most már csak akkor fogok beszélni a magánéletemről, ha komoly kapcsolatom lesz - ezt a gyerekeimért teszem" - vallotta Jennifer Lopez.

Mi számít a horoszkópban - a tervezett vagy a valós születés időpontja?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111024-mi-szamit-a-horoszkopban-a-tervezett-vagy-a-valos.html Öngyilkos akart lenni a VV sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111025-valovilag-5-cristofel-elo-adasban-akart-ongyilkos-lenni.html X-Faktor: Kiakadt a kieső édesanyjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111024-xfaktor-kiakadt-demes-tamas-edesanyja.html Erdélyi Mónika kispadra kerülthttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111021-mi-lesz-erdelyi-monikaval-szamisztikai-elemzes.html Sírásig terrorizálta versenyzőjét az X-Faktor mentorahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111022-sirasig-terrorizalta-versenyzojet-az-xfaktor-mentora-malek-miklos.html A műtét mentette meg a tinilány önbecsüléséthttp://www.life.hu/tested-lelked/20111014-a-mutet-mentette-meg-a-tinilany-onbecsuleset-orrmutetet-vegeztek-el.html Mit üzennek a rémálmok?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111019-mit-uzennek-a-remalmok.html
Jennifer Lopezkoncertdíva