Begyógyszerezte magát Liptai Claudia?

TV2 haláleset Liptai Claudia gyógyszer-túladagolás tragédia hallucináció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia otthonához mentőt hívtak - a TV2 műsorvezetője állítólag begyógyszerezte magát.




Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

- Amikor kiérkeztek a mentősök, azt mondta, úgy érzi magát, mintha drogot szedett volna be, valami varázsgombát - nyilatkozta a Borsnak a neve elhallgatását kérő informátor. - Az orvosok megvizsgálták, de nem volt szükség arra, hogy kórházba vigyék, Caludiát sikerült megnyugtatni. Állítólag inkább egyfajta pánik volt ez - mondta az informátor.

Ez a rosszullét utalhat arra is, hogy Liptai még mindig nem dolgozta fel az elmúlt időszak tregédiáit: rövid időn belül vesztette el szerelmét, Daróczi Dávidot, rá pár hónapra pedig az édesanyját.

Mindeközben a Blikk arról értesült, hogy a TV2-ben keringő pletykák szerint Claudia ismét kisbabát vár. Ezt egyelőre senki sem erőstítte meg hivatalosan, de a TV2 munkaársai a napilap kérdésre azt mondták, a hírt mindenki nyílt titokként kezeli a csatornánál.

Liptai Claudiát nem sikerült utolérnie a Blikknek, hogy megkérdezzék, valóban áldott állapotban van-e, azonban fiatal kedvese, Péter így nyilatkozott: - Nem szeretnék erről beszélni, mint ahogy egyáltalán a magánéletemről sem.

Tipp! Meztelenül a villalakók! Kattints a galériáért! (18+)







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.