csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek jegyűek nagyon kreatívak lesznek novemberben, a Rákok pedig a lehetetlen helyzetekből is kivágják magukat.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Amihez csak hozzáérsz, az arannyá változik, legalábbis a szó átvitt értelmében. Nem fogsz tudni hibázni, minden sikerül, amin magad is meglepődsz. Ha úgy gondolod, ez még nem lenne elég, akkor kreativitásodat használd további a sikerek eléréséhez. Javítsd munkakapcsolataidat, és fogadd örömmel, ha új üzletfél kopogtat az ajtón, akik mind tőled szeretnének valamit megvenni, vagy veled akarnak beszélgetni. Figyeld az embereket, mert most rengeteg bölcs tanácsot kaphatsz.

Munkát keresel? Keress nagy csapatot magadnak, a következő időszakban jobban fogsz csapatmunkában teljesíteni, mint egymagad.

Karriertipp: Novemberben megalapozhatod előrelépésedet, senki nem tud elgáncsolni a siker felé vezető úton.

Bika

Novemberben nem leszel túl kreatív, ám annál inkább megfogod a munka végét, és mész előre, mint egy buldózer. Leginkább a kétkezi dolgokban tudsz kiválóan teljesíteni, de azt sem bánod, ha valamilyen eddig ismeretlen feladattal bíznak meg, vonz a tanulás lehetősége. Még arra is lesz bátorságod, hogy mások munkáját kijavítsd, ha úgy adódik. Hidd el, éppen ezekért a tetteidért fognak most sokan nagyra tartani.

Munkát keresel? Légy állandóan naprakész, ez most az egyetlen dolog, amivel megfoghat egy munkaadó.

Karriertipp: Reális gondolkodásmódod sokat segít abban, hogy hibátlanul teljesíts. Csak így tovább!

Ikrek

Eddig sem volt jellemző, hogy bárki azt mondhatta rád, ötletmentes, netán egyhangú vagy, most viszont eddigi kreativitásodon is túlteszel, s valami olyan gondolatsort ötvözöl, melyre más biztosan képtelen lenne. Aki megismeri céljaidat, mind fejet hajt most előtted, annyira le fogod nyűgözni az embereket. De légy óvatos! Még a végén arra is megkérnek, hogy valósítsd meg álmodat, ami most meghaladhatja lehetőségeidet.

Munkát keresel? Sziporkázz és lógj ki a sorból! Ez most biztos eredményt jelent.

Karriertipp: Az igazi siker alapja, ha stabil lábakon állsz. Ne hagyd magad kizökkenteni nyugalmadból egy percre sem.

Rák

Találékony, ötletes, sziporkázó leszel egész novemberben, a leglehetetlenebb helyzetből is kivágod magad, nem tudnak neked olyat mutatni, vagy kérni, amit ne vállalnál el, aztán pedig meg is oldod a dolgokat. Nagyszerű gondolatok keringenek a fejedben, ideje ezeket sorba rakosgatni, hogy lassacskán a megvalósításra is sor kerülhessen. Itt az idő, hogy még hatékonyabbá és eredményesebbé válj.

Munkát keresel? Kísérletezz kicsit, és add be olyan helyekre is az önéletrajzodat, ahová eddig nem merted!

Karriertipp: Képes vagy átültetni ötleteidet a gyakorlatba, ez az egyik legnagyobb feladat, amit ember munka terén végrehajthat.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Karriered vagy vállalkozásod terén jól alakulnak az ügyeid, bár november közepén lesz okod némi szélsőségességre. Sokan sóznak a nyakadba olyan munkát, mely nem a te hatásköröd lenne, nem is szívesen vállalod fel, de mégis tisztában vagy azzal, hogy ha te nem csinálod meg, akkor senki sem fogja. Viszont minden munkának meglesz a gyümölcse, november végére valakitől komoly elismerést kapsz, mely megnyugtat.

Munkát keresel? Tisztázd magadban közeli s távoli terveidet, amíg ezt nem teszed meg, addig nem fognak komolyan venni a munkaadók.

Karriertipp: Rengeteg nyugtalan pillanat fog vissza a hónap elején, ezt csak egy 2-3 napos teljes kikapcsolódással oldhatod fel.

Szűz

A hónap elején úgy érzed, valamiért vissza kell húzódnod a világ zajától, s csenddel körülvéve, egymagad próbálod megoldani zűrös feladataidat, pedig egyáltalán nem biztos, hogy ez az igazán jó választás. Mars arra sarkall majd, hogy csapatban dolgozz, mert úgy sokkal nagyobb sikereket érhetsz el. A közös sikerélmény hosszú távra feltölt energiával.

Munkát keresel? Amit most kritikaként kapsz, azt vedd építő jellegű segítségnyújtásnak és okulj belőle, hogy legközelebb már ne kövesd el ugyanazt a bakit.

Karriertipp: Légy büszke arra, amit már létrehoztál. Amit viszont elhibázol, azt javítsd ki mihamarabb!

Mérleg

Gondoltad volna valaha, hogy gördülékenyebben fog menni minden feladat, ha magadnak osztod be a munkádat? Ezt a felfedezést a jövőben is érdemes lesz követned, mert ha magadat irányítod, azzal bizony sikeresebb lehetsz, s ez különösen igaz abban az esetben, ha vállalkozó, azaz a magad ura vagy. Kreativitásod szárnyal, kifejezetten érdekes ötletek pattannak ki a fejedből, s lesz köztük olyan is, melyek megvalósításába azonnal bele kell vágni.

Munkát keresel? Ne vállalj fel olyan feladatot, melyhez nem értesz! Amint erre fény derül, kellemetlen helyzetbe sodrod magad. Szükséged van erre?

Karriertipp: Ha rád akarják erőltetni a csapatmunkát, november során hajtsd igába a fejed mások akarata előtt!

Skorpió

Bár most nem sok affinitásod van hozzá, mégis érdemes lesz sokkal többet dolgoznod november folyamán. Akár a hétvégéidet, esti plusz órákat is rászánva tennivalóidra, ugyanis nem fogod megbánni az extra befektetést, mert erkölcsi és anyagi haszonra fogsz szert tenni, ám rajtad múlik, mennyi lesz a nyereség. Energiád kifogyhatatlan, erőforrásaidat, másokkal ellentétben, mindig tudod pótolni. Most ne álmodozz, hanem cselekedj!

Munkát keresel? Bármit kínálnak fel neked most, azt fogadd el! Nem lesz ínyedre való a dolog, de mégis sokkal több a semminél.

Karriertipp: Ha este vagy hétvégén csörög a telefon, vedd fel! Fontos infók érkeznek!

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Lényeges tényező számodra a pénz és az ezzel együtt járó egzisztenciális biztonság, ám ezért most keményen meg kell dolgoznod! Néha bizony megesik, hogy ellazsálsz egy-egy napot, ám novemberben erre nem lesz lehetőséged, éjt-nappallá téve kell megoldanod egy nagy kihívást, ám ha hajlandó vagy ezt felvállalni, akkor semmilyen kudarcélmény nem érhet. Figyelj, jegyzetelj, fogadd el a bölcsebbek tanácsait!

Munkát keresel? Lassú víz partot mos, ez legyen e havi mottód, így garantáltan célba érsz.

Karriertipp: Kivételesen ne támadj le senkit kreatív ötleteiddel, hagyd, hogy megérzéseid vezessenek új utak felé!

Bak

Rengeteg okod lesz mosolyogni november folyamán, s örömöd egy része biztos, hogy a munkával kapcsolatos sikereidből és a pozitív visszacsatolásokból táplálkozik. Légy kedves, kifinomult, figyelmes az emberekkel, különösen kollégáiddal és feletteseiddel, mert most vissza is kapod ugyanazt a figyelmet, amelyet te magad nyújtasz nekik. Ha a legkisebb elégedetlenség is megpróbál kitörni belőled, csitítsd el magadban, ne hagyd, hogy ez konfliktusba sodorjon.

Munkát keresel? Régi sérelmeiden azonnal lépj túl, ne az új lehetőség kapujában kezdj el ezeken ismét rágódni. Mindent kezdj tiszta lappal.

Karriertipp: Minden kellemetlen helyzeten lépj tovább, légy nagyvonalú és a megbocsátó! Senki nem kíváncsi egy sértett emberre.

Vízöntő

November első hetében képtelen vagy rávenni magad bármire is, a fejedben keringő ötleteidet nem tudod sorba rakni, erőforrásaid ki vannak merülve, semmi nem megy olyan gyorsan, ahogy máskor. Ez átmenetileg lehangolhat, de 10-e körül fordul a kocka, hisz egy olyan titkos információ érkezik hozzád, mely felvidít, s szinte mámorosan ugrálsz majd egy helyben. A hónap második felére ismét megnő a teljesítőképességed, és még azon feladatokat is elvégzed, melyek nem tartoznak a kedvenceid közé.

Munkát keresel? A kapkodás nem kifizetődő. Ne késs el sehonnan, ne felejtsd otthon, amit elvárnak tőled egy munkamegbeszélés során. Ellenkező esetben vesztett ügyed van.

Karriertipp: Eredményeidért már csak egy dolgot tehetsz, lassítasz a tempódon, s mindent alaposabban átgondolsz, különben káosz lesz a végeredmény.

Halak

Hangulatod erősen ingadozik november elején, az is megeshet, hogy a feszültség hirtelen tör ki belőled, s olyan emberre sikerül rázúdítanod, aki nem is tehet semmiről. Nos, minden problémás helyzet elkerülhető, ám ehhez tényleg arra lesz szükséged, hogy elszámolj tízig! Saját problémáid, feszültséged miatt ne másokat okolj, hisz a hiba benned van. Meg kell tanulnod, hogy csak az a valódi, amit kézzel fogsz, vagy a két szemeddel látsz!

Munkát keresel? Lehet, hogy egy munkalehetőségért most át kell utaznod a városon, vagy egy közeli településre kell menned, de megéri a befektetett időt.

Karriertipp: Vedd sorra tennivalóidat, írj fel mindent, mert valami kimaradhat a sorból!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.