Jóban Rosszban forgatás Liptai Claudia baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia autóbalesetet szenvedett és kómába esett - szerencsére csak a Jóban Rosszban forgatásán.

Tipp! Házi kedvencek őrült jelmezekben. Vicces vagy beteg? Kattints a galériáért!






Fotó: TV2
Fotó: TV2


A producer szerint Liptai testi épsége egyetlen percig sem volt veszélyben: "A balesetet egy gyakorlott kaszkadőrcsoport forgatta le, Claudiának nem kellett jelen lennie a borulásnál. De még így is megviselte a karambolos autó látványa. A színésznőnek a frissen összetört kocsiba kellett ugyanis bemásznia, ami elég rossz élmény lehetett" - mondta Nagy Tamás a Borsnak. "Bár tragikus eseményről beszélünk, a napunk mégis jó hangulatban telt, leszámítva, hogy Claudia egy kicsit meg volt fázva, így rosszul viselte a hideget. Azért gördülékenyen ment a munka. Az utolsó jelenete valóban tragikus lesz, egy nagyon durva autóbalesettel íródik ki Alexa karaktere, de hogy mi lesz a végkimenetele a dolognak, azt nem árulhatom el" - tette hozzá a sorozat producere.

Claudia karaktere, Alexa doktornő a baleset következtében kómába esik, így később akár vissza is térhet. Bár ezzel ellentmond a sorozat producerének utolsó, vicces mondata, amit Claudiához lépve mondott: "Végre megölhettelek! További sok sikert, remélem, jó döntést hoztál. Szeretünk, és találd meg a boldogságot, amit megérdemelsz" - majd egy csokor virág és két puszi kíséretében búcsúzott színészétől - írja a Bors.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.