szerelmi bánat fenyegetés öngyilkos Csézy énekesnő halálos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csézyt és új szerelmét megfenyegették, hogy megölik őket. A Bors információi szerint az énekesnő, korábbi és jelenlegi kedvese együtt voltak a tragédiát megelőző estén.

Csézy korábbi kedvese, Lajos László pár nappal ezelőtt vetett véget életének. A tragédia okáról egyelőre csak annyit tudni, hogy a volt kedves szerelmi bánatában lett öngyilkos. Az énekesnő ugyanis a kutató-feltaláló Sz. Lászlóhoz költözött egy hónappal ezelőtt. Most azonban kiderült az is, hogy Csézy, új, tehetős barátja és régi kedvese együtt töltötték a tragikus öngyilkosságot megelőző éjszakát. Hogy mi hangzott el, mi zajlott le ezen az éjszakán, egyelőre nem tudni. Ami biztos, hogy Lajos László másnap főbe lőtte magát.

www.csezy.hu
www.csezy.hu



Az elhunyt férfi rokonai és barátai Csézyt és új szerelmét kárhoztatják a tragédiáért. Egyikük a Bors információi szerint halálosan megfenyegette az énekesnőt és élettársát, emiatt most őket éjjel-nappal testőrök védik. Állítólag a tragédia előtt is érkeztek fenyegető üzenetek, ám Lajos László halála után az üzenetek egyre durvábbak lettek. Azt nem tudni, hogy a fenyegetések mögött érzelmi vagy üzleti indíték húzódik.

"Nem bírom tovább ezt az életet" - Kiderült, miért lett öngyilkos Csézy szerelmehttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111026-elete-parja-csezy-fotoja-elott-lotte-fejbe-magat-laci.htmlVV5: Kiborult a bili a mindig nyugodt srácnálhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111029-vv5-kiborult-a-bili-a-mindig-nyugodt-sracnal.htmlMegvakulhat a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/gyogyulj/20111025-megvakulhat-a-baratok-kozt-sztarja-fodor-zsoka.htmlÖsszeomlásáról mesélt a dívahttp://www.life.hu/tested-lelked/20111026-jennifer-lopez-osszeomlott-a-szinpadon-elmeselte-mi-volt-az-oka.htmlSemmit sem tanult a profiktól a Megasztár felfedezettjehttp://www.life.hu/szepulj/20111024-semmit-sem-tanult-a-profiktol-a-megasztar-felfedezettje-szij-melinda.htmlNemcsak híresek, okosak is - Sztárok 140-es IQ feletthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111025-nemcsak-hiresek-okosak-is-sztarok-140es-iqval.htmlHavi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111027-novemberi-horoszkop.htmlRégen látott színésznők a vörös szőnyegen - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/legytrendi/20111027-regen-latott-szinesznok-a-voros-szonyegen-heti-stilusmustra.htmlX-Faktor: Fejrázás a metál és a rock jegyébenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20111029-xfaktor-fejrazas-a-metal-es-a-rock-jegyeben.htmlRitka gyerekkori felvételek az X-Faktor versenyzőiről - Korán megmutatkozott a tehetségükhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111029-ritka-gyerekkori-felvetelek-az-xfaktor-versenyzoirol-koran-megmutatkozott-a.html3 éves a legfiatalabb "férfi" szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20111027-3-eves-a-legfiatalabb-ferfi-szupermodell.htmlRégen és most - Íme a vagány kissrác, Nagy Feróhttp://www.life.hu/anyaskodj/20111028-regen-es-most-ime-a-vagany-kissrac-nagy-fero.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.