Megpofozta egy rajongóját a világhírű színész

pofon színész erőszak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Hát nem érti, hogy utána maga következik? Megmondtam, és most itt tolakszik!" - rivalt rá dühösen Omar Shariff egy rajonójára, majd ezzel egyidőben pofonvágta.

A jelenleg 79 éves színészikon arcul ütötte egy rajongóját a Doha Tribeca filmfesztivál két helyszíne között - írta meg a Blikk. A pofont - hogy megérdemelte-e vagy sem, a videó alapján mindenki döntse el maga - azért kapta fiatal nő, mert "erőszakosan" tülekedett, hogy közös fotón szerepeljen rajongott színészével.


Ezek után állítólag Shariff bocsánatot kért és készségesen pózolt a nővel a fotón. A legendás színész egyébként nem először üt meg nyílt színen idegeneket: egy rendőrt, egy krupiét és egy közterületest vágott pofon ezidáig, ami miatt terápián is részt kellett vennie, ahol a dühkitöréseit kezelték. Úgy néz ki, mérsékelt sikerrel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.