csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek élete jelentős fordulóponthoz ér a héten, a Vízöntők számára pedig eljött az idő, hogy elfelejtsék a negatív dolgokat.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

A heti konstellációk nagyon kedvező kilátásokat ígérnek, különösen a munka, a pénzügyek és a párkapcsolat terén. Jelentős sikereket könyvelhetsz most el, bár ezért nagyon sokat kell tenned, nem henyélhetsz egy percet sem! Semmi nem történik vagy oldódik meg magától, ne várd a sült galambot! Meg kell tenned az első lépéseket, az élet szinte tálcán fogja kínálni a lehetőségeket, s csak rajtad múlik, mennyire használod ki ezeket!

Tipp: Nincs majd holnap vagy majd jövő héten! Ne szalaszd el a csodát, ami most tárul eléd!

Tipp! VV Eszter fölényes győzelmet aratott VV Dya ellen! Kattints a galériáért!



Bika



Tipp:

Ikrek




Tipp:

Rák



Tipp

Hasplasztika - Kérdezd Vikit, aki már átesett rajta!




Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Már hétfőn kora reggel arra kelsz, hogy furcsa, de izgalmas gondolatok mocorognak a fejedben. Régi, már-már feledésbe merült ötleteid kerülhetnek elő, s forgathatják fel alaposan ezt a hetet. Új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás vagy a rég áhított szabadság lehetősége villanyoz fel. Bármibe is fogj, alaposan gondold át lépéseidet, s akkor sehol nem érhet kellemetlen meglepetés! Bánj óvatosan az anyagiakkal is, hirtelen hajlamossá válhatsz a felesleges költekezésre!

Tipp: Nincs mit tenni, változtatni kell. Mire vársz?

Tipp! Új valóságshow a Showder Klub szereplőivel. Kattints a galériáért!



Szűz



Tipp

Mérleg



Tipp:

Skorpió



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Kiemelkedően fontos időszak lehet ez a hét az életedben, ha van rá alkalmad és lehetőséged, akkor a következő hetekben és hónapokban is szánj energiát, időt a tanulásra és önfejlesztésre. Minden, amit most ismersz meg, kétszeres erővel segíti az utad! Keress valami komoly elfoglaltságot, kösd le fölös energiádat, és kérd ki családod véleményét, tanácsát is, vagy dolgozz össze velük. Ha kemény kritika ér, az nem a lelkivilágod szétrombolása ellen irányul, hanem kifejezetten építő jellegű, csak hasznod származhat belőle, figyelj oda ezekre!

Tipp: Mit szólnál egy gasztrotanfolyamhoz? Megtanulhatnál pár új főzési trükköt!

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!



Bak



Tipp:

Vízöntő



Tipp:

Halak



Tipp:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.