csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak érdemes belevágni a szombaton érkező lehetőségekbe, az Oroszlánokra pedig pihenés vár.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Remek szombat és még tökéletesebb vasárnap elé nézel. Talán szombat este vagy vasárnap délelőtt lehet egy kis fennakadás, de ezt az átmeneti problémát is gyorsan és könnyedén fogod kezelni. Ami ekkor nem megy, azt ne is erőltesd. Vannak dolgok, amiket más alkalomra kell átcsoportosítani ahhoz, hogy sikeresen végrehajthasd. Vasárnap akad majd több megválaszolandó kérdés, amire érdemes lesz aludni egyet.
Hétvégi tipp: Figyelj az égi jelekre vagy a belső hangodra. Ha azt súgják, ne foglalkozz valamivel, azt tedd félre. Annyi minden van körülötted, foglald le magad mással.

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!


Bika


Hétvégi tipp:

Ikrek


Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Végre két nap totális pihenés, ilyenben is régen volt részed! Már nagyon vártad a hétvégét, és péntek este bele is vetetted magad az energiaáramlásba. Jól tetted, hisz a dolgos munkahét után igazán megérdemled a kényeztetést! Aki valamilyen extra tennivalóval közeledik hozzád, ami neked ugyan testhezálló lenne, mégis nyugodtan utasítsd vissza, de csak finoman. Ezt a két napod nyugalomban, pihenéssel tervezted eltölteni, legyen is úgy!
Hétvégi tipp: Előre közöld mindenkivel hétvégi terveidet, így nem kerülsz majd kellemetlen helyzetbe. Mindenki meg fogja érteni!

Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!


Szűz


Hétvégi tipp:

Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Rendkívül mozgalmas hétvége előtt állsz, kösd fel az alsóneműt még időben! Ugye felkészültél minden eshetőségre? Lelkileg és testileg egyaránt le leszel terhelve. Sokan hívnak majd, de te csak az olyan programokra mondj igent, amelyeken valóban jól fogod magad érezni. A vasárnap délutánt és az estét hagyd meg magadnak! Jól fog esni, ha elmélyedhetsz a gondolataidban, és megtervezheted az idei év teljes hátralévő részét.
Hétvégi tipp: Szombattól vasárnap délig tombolj, de utána már pihenj egy kicsit, különben jövő héten szenvedni fogsz a kimerültség miatt.

Tipp! Új valóságshow a Showder Klub szereplőivel. Kattints a galériáért!


Bak


Hétvégi tipp:

Vízöntő


Hétvégi tipp:

Halak


Hétvégi tipp:

Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!


Kislánya lesz a Barátok közt sztárjának?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111104-nemeth-kristof-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlSzerelmi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111027-szerelmi-horoszkop-novemberre.htmlHavi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111027-novemberi-horoszkop.htmlNovemberi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111027-novemberi-karrierhoroszkop.htmlMi számít a horoszkópban - a tervezett vagy a valós születés időpontja?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111024-mi-szamit-a-horoszkopban-a-tervezett-vagy-a-valos.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.