Pánikrohamot kapott az X-Faktor sztárja

X-Faktor pánikroham Vastag Csaba emlék Nagy Feró
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bepánikolt Vastag Csaba azon a kétéltű buszon, amelyen egykori mentorával, Nagy Feróval utaztak a napokban egy igazi csapatépítés kedvéért. 

cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence
cooltv.sajtoklub.tv/Bársony Bence


A tavalyi X-Faktor győztesében borzasztó emlékeket idézett fel a szokatlan dunai hajózás, így már alig várta, hogy a biztonságot jelentő partra érjenek. Csaba a Blikknek elmesélte, hogy nemcsak azért verte ki azonnal a víz, mert nem tud úszni, hanem egy szerencsés kimenetelű gyerekkori baleset is eszébe jutott. "12 éves lehettem, amikor majdnem belefulladtam a vízbe. Nem tudok úszni, és elsodródtam a parttól. Majdnem egy percig lehettem a víz alatt, de nekem örökkévalóságnak tűnt. Mivel senki nem volt ott velem, ezért magamtól kellett valahogy kievickélnem a vízből. Ráadásul annyira zavaros volt, hogy azt sem tudtam a víz alatt, merre induljak el, de végül nagy nehezen sikerült partra érnem" - mesélt szörnyű élményéről Csaba a Blikknek.

"Azóta sem tanultam meg úszni. Ezért is éreztem magam a kétéltű buszon is furán; levert a víz, amikor csobbantunk a Dunán. Persze próbáltam felülkerekedni ezen az rossz érzésen, hiszen azért jöttem el, hogy lelkesítsem Ferót és a lányokat" - tette hozzá az énekes, aki jó tanácsokkal látta el Muri Enikőt, Bagosi Alexát és Kováts Verát. "Ferót maximálisan támogatom, ezt már a műsor indulása előtt megmondtam, ahogy azt is, hogy mindenkinek szurkolok és segítek. Feró a legeslegjobb mentor, a segítségével értem el ezt a nagy eredményt. A csajok a legjobb helyen vannak nála, főleg, hogy ő a lányok személyiségére épít, nem átalakít, hanem formál, és kihozza belőlük a legtöbbet. Nagyon jó barátok lettünk, ez a kapcsolat pedig a mai napig tart, még mindig kikérem a véleményét, így mondhatni, hogy még mindig a mentorom" - vallotta Csaba.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.