csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákokat nagy boldogság éri, az Oroszlánok pedig fontos ismeretségekre tesznek szert a hétvégén.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Hiába no, két munka nélkül eltöltendő nap áll előtted, vagy mégsem? Ha folyamatosan csinálsz valamit, biztosan nem fogod magad kipihenni, és hétfőre hasznavehetetlen leszel. Márpedig azt a sok stresszt, ami mostanában ér, le kell vezetni valahogy, különben rossz vége lesz, s az egészséged látja kárát. Biztos szeretnél ágynak dőlni? Ugye hogy nem? Akkor ne a munkát, hanem a megfelelő kikapcsolódási lehetőségeket keresd.
Napi tipp: Mérlegelj, és csak a fontosabb dolgoknak hagyj helyet a hétvége folyamán.

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!


Bika


Napi tipp:

Ikrek




Rák


Napi tipp:

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A mozgalmas hétvégét nehezen fogod elviselni, ám mégis jó lenne, ha ezt nem mutatnád ki, hanem igyekeznél tartani a tempót környezeteddel. Ugyanis a nagy loholásban olyan új ismeretségekre tehetsz szert, melyekből a későbbiekben igen komolyan profitálhatsz. Ha azonban morcos vagy, senki nem akar majd a közeledben lenni, és elszalaszthatsz valamit, amit Jupiter most kínál fel neked.
Napi tipp: A kora délutánt és az estéket hagyd meg magadnak, de úgy, hogy egy programot sem mondasz le, csak átszervezed az időpontokat. Így marad időd a pihenésre is.

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Szűz


Hétvégi tipp:

Mérleg


Napi tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Skorpió


Napi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Jól indul a hétvégéd, magad sem remélted azok után, hogy a hétköznapokban teljesen leszívták a feladatok a tartalék energiáidat. Bár lesz munkád még így is bőven, ne told félre azokat, mert fontosak lehetnek a közeli jövődet illetően. Vasárnap számos elismerést is bezsebelhetsz a közvetlen környezetedtől, ami majd jócskán növeli önbecsülésedet. Ne pironkodj, ha valaki megdicsér, fogadd örömmel.
Napi tipp: Élvezd a kedvező körülményeket, lubickolj a jóban, de azért nem feledkezz meg a magánéletedről se, ne ess át a ló túloldalára!

Tipp! Exkluzív képek Janicsák Veca Szuperkoncertjéről! Kattints a galériáért!


Bak


Napi tipp

Vízöntő


Napi tipp:

Halak


Napi tipp:


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.