betegség szavazás egészség Házipatika kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég voltál kórházban és még élénkek benned az élmények? Most elmondhatod a véleményedet: a leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com hetedik alkalommal rendezi meg az Év Kórháza szavazást!

Betegnek lenni, kórházba menni senki sem szeret. Ám egy gondos orvos, egy mosolygós ápolónő vagy a tiszta és kényelmes kórtermek sokat segíthetnek abban, hogy a lábadozás időszakát elviseljük, és a kórházban töltött napokra, netán hetekre minél szívesebben gondoljunk vissza. Ha pedig ezeket az élményeket, emlékeket, tapasztalatokat megosztjuk másokkal is - nemcsak betegtársainkkal, de magukkal az intézményekkel is -, sokat tehetünk az egyébként igen rossz hírű egészségügy elfogadásáért, fejlődéséért. A szubjektív egyéni véleményekből ugyanis reális kép alkotható arról, melyik intézmény kapuját lépjük át a legszívesebben, hol érezzük magunkat biztonságban, melyik kórházban vagyunk a legelégedettebbek az ellátással.

Shutterstock
Shutterstock

A leglátogatottabb hazai egészségügyi portál, a HáziPatika.com immár hetedik alkalommal keresi, melyik a legjobb kórház. 2005 óta minden évben ezrek, sőt tízezrek szavaztak az egészségügyi intézményekre. A program azonban jóval többet jelent, mint egyszerű listaállítást! Azon kevés lehetőség egyike ez, ahol a hazai egészségügyi rendszer szereplői konkrét, mégis szubjektív visszajelzést kaphatnak munkájukról. A sok vélemény - legyen akár jó, akár rossz - megmutatja a hiányosságokat, de mindazon jó kezdeményezéseket is, melyekkel a legfontosabbak, a betegek elégedettek!

Ugye, Te is megnézed a fórumokat, mielőtt veszel valamit? Kikéred mások véleményét egy-egy szolgáltatás igénybe vétele előtt? Miért ne tehetnéd ugyanezt az egészségügyi intézményekkel is? Az elmúlt hét évben ugyanis bebizonyosodott, hogy a betegek számára a legjobb fórumot jelenti az Év Kórháza szavazás, első kézből, betegtársaikon keresztül értesülhetnek az ott dolgozók emberségéről, pontos és precíz munkavégzéséről.

Shutterstock
Shutterstock

A www.azevkorhaza.hu oldalon több kategóriában - például orvos-szakmai színvonal, környezet, infrastruktúra, szakszemélyzet és ellátás - osztályozhatsz minden olyan fekvőbeteg-intézményt, amely állami finanszírozással működik. Akárcsak az iskolában, az egyes a legrosszabb, míg az ötös a legjobb "érdemjegy". Ebben az évben több mint kétszáz ilyen intézményről mondhatsz véleményt!

A látogatók szavazatai alapján az egyes kategóriák legjobbjai mellett a portál az összesített abszolút győztest is kihirdeti, amely egy éven át viselheti a megtisztelő "Az év kórháza 2011" címet.

Szavazz a Facebookon!

Hogy az eredmény minél hitelesebb legyen, a legismertebb közösségi portál használatához kötik a szavazást: csak az alkothat véleményt a kórházakról, aki legalább 30 napja regisztrált a Facebook-on. Az első olvasatra szigorúnak látszó szabály azonban nem jelenthet különösebb akadályt az internetezőknek: a legfrissebb adatok szerint több mint hárommillió magyar használja a közösségi oldalt. Természetesen több kórházra is voksolhatsz, és ezt meg is oszthatod ismerőseiddel!

A szavazás október 17-én indult, és egészen december közepéig, azaz két hónapon át érhető el a www.azevkorhaza.hu oldalon. Itt mindig megtekinthető az aktuális állás is, ráadásul a pontok osztogatásán túl a pozitív vagy negatív tapasztalataidat is elmondhatod másoknak!

Fizetett tartalom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.