csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakok hangulata változékony lehet a hét elején, a Nyilasoknak pedig a hét második felében nem ártana szabadságot kivenniük.

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Apróbb félreértések, banális összetűzések, érthetetlen események követik egymást a hét első három napján, így életed kissé nehéznek tűnhet, a kommunikáció pedig nagyon kuszának. Sem te, sem a környezeted nem ismer rád, hisz nem ez a kiállhatatlanság jellemző rád egyéb időszakokban. Mivel Plútó kellemetlenkedik, ezért viselkedsz így. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy kizökkentsen a nyugalmadból. Hisz emiatt nemcsak feladataidat nem tudod elvégezni, hanem szeretteiddel vagy épp barátaiddal is konfliktusod lehet.

Tipp: Ha engeded, hogy beléd kössenek és felbosszantsanak, napokra kizökkentenek a normális kerékvágásból. Kerüld el messzire azokat, akik csak kötözködni akarnak.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!


Bika



Tipp:


Ikrek



Tipp:

Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?


Rák



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

A hét első két napjában munkád, karriered, esetleg saját vállalkozásod terén számíthatsz néhány furcsa helyzetre, apróbb nehézségekre, például egy zavaros félreértésnek köszönhetően. Ám mégis fontos lenne, hogy véletlenül se dugd a fejed a homokba, hisz ha hajlandó lennél tisztázni a dolgot azzal, akire ez tartozik, kedvezően alakulna számodra a helyzet. Ne húzd az időt, helyre kell hozni ezt az ügyet, különösen azért, mert akár az állásod, vállalkozásnál egy szerződéskötés is múlhat ezen! Ugye túl sokat dolgoztál ahhoz, hogy a cél előtt megtorpanj?!

Tipp: Bármilyen vitahelyzet alakuljon is ki mostanság, azonnal oldd meg! Nincs struccpolitika!

Tipp! Elképesztő átalakulás, vagány csaj lett Anikóból! Kattints a galériáért!


Szűz



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Mérleg



Tipp:

Skorpió



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Az egész hét során jóval feszültebb lehetsz a megszokottnál, s ezt sajnos eredményesen átragasztod környezetedre is, és máris kaphatsz cserébe egy kis konfliktust, vitát, veszekedést. Biztos, hogy épp erre van szükséged? Ugye tudod, hogy nem kötelező tudatosan keresni a bajt, ha viszont előre felvértezed magad ezekre a nehéz napokra, akkor szerencsésen elkerülheted a viszályokat. Ha teheted, vegyél ki pár nap szabadságot a hét második felében, időszerű, hogy végre kipihend az elmúlt hetek nehézségeit, és újabb terveket eszelj ki.

Tipp: Péntektől Merkúr arra sarkall, hogy vágj bele valami új dologba. Ne fogd vissza magad!

Tipp! VV Eszter izgalmas pillanatai a Villában! Kattints a galériáért!



Bak



Tipp:

Vízöntő



Tipp:

Halak



Tipp:

Nem vágyik a házasságra a TV2 műsorvezetőjehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111110-varkonyi-andrea-szuletesapos-szammisztikai-elemzes.htmlKislánya lesz a Barátok közt sztárjának?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111104-nemeth-kristof-szuletesnapos-szammisztikai-elemzes.htmlSzerelmi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111027-szerelmi-horoszkop-novemberre.html2012 - Tényleg itt a világvége?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110905-2012-vilagvege-a-berlini-magyar-tv-tudositoja-istvan-kovacs.htmlHétköznapi mágia - Az amulettek hatalmahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110607-hetkoznapi-magia-az-amulettek-hatalma.htmlÍgy teheti tönkre egy ruha az életedet!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110603-igy-teheti-tonkre-egy-ruha-az-eletedet.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.