lélek test feltöltődés masszázs páros masszázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már a klasszikus svédmasszázs és a szokásos olajokkal végzett kényeztető nyomkodás mellett minden valamirevaló masszázsközpont felsorakoztat néhány különlegességet is. A vendégcsalogató masszázsokat elsősorban kacifántos nevük különbözteti meg a hagyományostól, de azért találkozni néhány nagyon furcsa technikával - itthon és külföldön egyaránt.
Kaviár és bor a bőrön



Szólj bele: A karácsonyon spóroltok?


Thinkstock
Thinkstock



Masszázs arannyal

Ha már az exkluzivitásnál tartunk, akkor nem hagyhatjuk ki a 24 karátos aranyat tartalmazó géllel vagy olajjal végzett masszázst sem, amely szintén elérhető itthon is. Az arany állítólag méregtelenítő hatással bír és regenerálja a bőr legfelső hámrétegét.




Vákuummasszázs

A vákuummasszázst, más néven köpölyözést, már az ókori Egyiptomban, később Görögországban és Kínában is alkalmazták még időszámításunk előtt. A furcsa befőttesüvegszerű edényekkel és hő segítségével légmentes közeget hoznak létre a bőr felszíne fölött. Az így keletkező vákuum feloldja az energiaáramlás útjába került "akadályokat"; használják narancsbőr kezelésétől kezdve a meghűlések gyógyításáig. Mindez egészen addig jól hangzik, amíg nem látjuk, mi történik a "páciens" bőrével. A keletkező piros foltok még csak hagyján, de a kör alakú véraláfutások láttán az ember lánya háromszor is meggondolja, hogy bevállalja-e az amúgy sok mindenre gyógymódot jelentő és hatásos kezelést.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!




Négykezes vagy páros masszázs

A masszázs valahogy olyan intim ellazulás, ami két embernél többre nem tartozik - legalábbis a konzervatív felfogás szerint. Ma már annak is kínálnak alternatívát, aki nem ragaszkodik a "hagyományokhoz". Ha valaki eddig is arról álmodozott, milyen jó lenne, ha a masszőrje minimum még két kart növesztene, az próbálja ki a négykezes masszázst! Ebben az esetben két masszőr hallgatja egy vendég elégedett nyögdécselését. Ennél is bizarrabb a páros masszázs, amikor a közvetlenül mellettünk fekvő ágyon életünk szerelme vagy a legjobb barátnőnk adja át magát pontosan ugyanannak az élménynek, mint mi. Ha képesek vagyunk három másik ember társaságában is csak magunkra koncentrálni, akkor hajrá! Minden más esetben jobb, ha a klasszikus felállást választjuk.

Még több különleges masszázs videónkban!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=m21wufXRJ9wwmFNW


Tipp! Eszter újra alázott! Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.