csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok szombaton nehezen találják meg a közös hangot szeretteikkel, a Mérlegek hétvégéje pedig őrületes rohanással telik majd.

Thinkstock
Thinkstock

Kos


A szombati napon nem nagyon találod majd a közös hangot szeretteiddel, állandóan kényszert érzel arra, hogy nyaggasd őket. Jó lenne, ha ezt átgondolnád, és visszafognád magad, mert valakinél bizony elszakadhat a cérna. Ezen ne is csodálkozz, inkább tűnődj el azon, mikor voltál velük utoljára együtt úgy istenigazából. A családi együttlét ne munkával és noszogatással, hanem beszélgetéssel, közös főzéssel teljen, vasárnap pedig elmehetnétek kirándulni!
Hétvégi tipp: Vegyél erőt magadon és láss neki a tennivalóknak. Utána sokkal nyugodtabban tudsz majd szeretteidre koncentrálni.

Tipp! Ilyenek az igazi cicafiúk? Kattints a galériáért!



Bika


Bár a téli sportok nem tartoznak a kedvenceid közé, ráadásul nem is vagy túl erős bennük, most mégis egy ilyen lehetőség kellős közepén találdo magad. Ha nagyon nem fűlik a fogad hozzá, akkor miért mondtál igent? Ha már ott vagy, fogd fel úgy a dolgot, hogy az együtt töltött percek aranyozzák be a napodat. Ezeket nem lehet elfelejteni. Hidd el, még a végén te magad fogod megkérdezni, mikor mentek legközelebb. Nagy élményben lesz részed, vágj bele!
Hétvégi tipp: Ügyelj az öltözködésedre! Legyen meleg és többrétegű a ruházatod.

Ikrek


A hétvégén rosszabbul bírod a tömeget, mint máskor, ezért próbáld inkább kerülni azokat a helyeket, ahol sok ember gyűlhet össze egyszerre. Jusson eszedbe, hogy indul az adventi szezon, és lassan mindenki kezd megőrülni a karácsonyi felhajtástól. Jobb, ha el se mész otthonról, mert egy ilyen helyzetben most könnyen elvesztheted az önkontrollodat, ami vitába, veszekedésbe torkollhat.
Hétvégi tipp: Úgy tűnik, nem vagy nyugodt. Ezt a hétvégét töltsd olyan tevékenységekkel, amelyek lecsillapítják elméd, és megnyugtatnak.

Rák


Ha nem vigyázol, könnyen megfázhatsz a hétvégén, ami nem szerencsés a jövő heti programjaidra nézve. A szervezeted igencsak le van merülve, fel kellene tölteni energiával. Mivel szabadtéri programod is lehet vasárnap, ezért ügyelj arra, hogy mit veszel, mielőtt kiteszed a lábad az ajtón. A szabad levegő jót fog tenni, ne gubbassz otthon. Viszont készülj extra tartalékokkal: a forró tea, a keksz, a házi süti jól fog esni a zimankóban.
Hétvégi tipp: Vastag zokni, sál, sapka mindenféleképpen kell, mert amúgy is le vagy merülve, így sokkal könnyebben betegedhetsz meg.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán


A hétvégét töltsd csak és kizárólag pihenéssel, mert mozgalmas hét elé nézel - tele kell szívnod magad energiákkal. A jövő heti hajtást csak úgy fogod átvészelni, ha alaposan elereszted magad, és csakis olyan dolgokat csinálsz, amelyek jólesnek, és nem kényszerűek. Kapcsolódj ki, indulás a szabadba, vagy csak otthon ülve tedd a semmit, a lényeg, hogy ne járjon az agyad a munkán vagy a problémáidon.
Hétvégi tipp: ne akarj mindent megoldani, főleg ne ezen a két napon. A hétvége legyen most csak a tiéd, és csak rólad szóljon, körülötted forogjon.

Tipp! Csókkal a gyűlölet ellen, provokatív reklámfotók! Kattints a galériáért!



Szűz


Ezen a hétvégén elképesztő zsenialitással cáfolog meg azokat, akik azt gondolták, hogy benőtt a fejed lágya: a gyerekek kedvenc játszótársa leszel ezen a hétvégén. Minden őrültségben és bolondozásban benne vagy, és te leszel az, akit mindenre rá lehet venni - még arra is, amit pár napja kézzel-lábbal elutasítottál volna. Újra gyerek leszel kicsit, és ezt imádni fogod.
Hétvégi tipp: Tartsd meg ezt a tulajdonságodat, mert a legtöbb optimista felnőtt jellemzője, hogy mindig gyerek maradt.

Mérleg


Ez a hétvége őrületes rohanással fog telni, amit csak magadnak köszönhetsz, hisz az állandó kapkodásnak nem lehet kiegyensúlyozott és jó eredménye. Te szervezted ilyenre ezt a két napot, ne másokat okolj azért, ha a terveid nem a menetrend szerint válnak valóra. Inkább gondolkodj el azon, hogyan tudnád rávenni saját magadat, hogy néha nemet mondj az extra feladatok elvégzésére. Ne félj, ettől még nem esel ki a pixisből, sőt, végre felnéznek majd rád, hogy nemet is tudsz mondani!
Hétvégi tipp: Most nemcsak te, hanem a környezeted is megsínyli, hogy állandóan rohantok egyik helyről a másikra. Vegyél példát olyan ismerőseidről, akik tudják, mi a hétvége valódi lényege.

Thinkstock
Thinkstock

Skorpió


A család szeretete, az összetartás uralja ezt a két napot, ami biztosítja majd a maximális testi-lelki feltöltődést, szerencsére teljesen függetlenül ettől a kellemetlen, zord időjárástól. Szerencsés vagy, hogy így szeretnek, mert sokan nem mondhatják el ugyanezt magukról. Még az is szeret, aki zsörtölődik veled. Hidd el, a jó szándékú kritika mindig eléri célját, fogadd el és gondolkodj el azon, amit mondanak neked.
Hétvégi tipp: Figyelj oda mindenkire, mert egy olyan információt kaphatsz, amit továbbgondolva saját magad kamatoztathatsz.

Tipp! Teljesen kopasz lett a híres szupermodell! Kattints a galériáért!



Nyilas


A szombat délelőtt nyugalmát egy olyan meghívás zavarhatja meg, ami teljesen lázba hoz, felvillanyoz. Az összejövetel, amire invitálnak, rendkívül jónak és érdekfeszítőnek ígérkezik, így ha igent mondasz, nem valószínű, hogy korán mész majd haza. Bár nem terveztél semmit, spontán fog jól alakulni az estéd. A vasárnap pedig a pihenésé, a lustálkodásé legyen.
Hétvégi tipp: Nyugodtan igent mondhatsz a hétvégi bulira, csak arra ügyelj, hogy az alkohollal óvatosan bánj, mert különben cudar lesz a vasárnapod.

Bak


Hát eljött végre az a hétvége, amit annyira vártál. Nem véletlenül voltál izgatott, igaz? Igen, most valóban van időd arra, hogy egy kicsit kényeztesd magad, sőt, szeretteidet is bevonhatod ebbe a nagyszerű programba. Ha teheted, menj el egy wellness-hétvégére. Rád is fér, és meg is érdemled. Ha nem akarsz egyedül menni, vidd a családot vagy a legjobb barátodat, és hátra se nézz. Vasárnap estig ne is menjetek haza, és ne érezz kényszert arra se, hogy még a hétvége utolsó perceiben kitakaríts.
Hétvégi tipp: Ha az anyagiak most nem engedik meg a kétnapos hétvégét, akkor szombaton pihenj itthon, vasárnap pedig menj el egy fürdőbe. Így egy picit olcsóbb a dolog.

Vízöntő


Szombaton a ház vagy a lakás körüli teendőkkel kell foglalkoznod, ne húzd ki magad ezen feladatok alól. Sok minden feltornyosult, ezért nem sokat fogsz pihenni, viszont cserébe a nagytakarítással kicsit a lelked is megtisztul. Mindent csinálj meg, ne told tovább a takarítás, mosás, vasalás, főzés feladatokat. Még jól is fog esni egy kis mozgás, vasárnap meg úgyis pihenhetsz egész nap, különösen, ha szombaton dupla adagot főzöl.
Hétvégi tipp: Ha nincs kedved takarítani, vagy lemosni a kocsit, tegyél be egy jó zenét, és azzal sarkalld magad arra, hogy nekiállj.

Halak



Hétvégi tipp:

Tipp! Nézz képeket Tóth Gabiról! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.