X-Faktor összeomlás VV Shadi Való Világ Lil C
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A X-Faktorból való távozása után még egy sokk érte Lil C-t - a fiú összeomlott.



Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

"Nagyon sajnálom, hogy alulmaradt a párbajban, mivel nagyon jó barátom. Azt hiszem, ez a sors furcsa fintora, hogy pont most esett ki ő is a ValóVilágból. Az öccsével régóta barátok vagyunk, ő mutatott be néhány éve Shadinak, akivel mi is azonnal egy hullámhosszon voltunk, ezért gyakran jártunk együtt bulizni is. Jó barátok vagyunk, Shadi egy nagyszerű ember, és jófej srác, szurkoltam neki, hogy nyerje meg ezt a versenyt" - mesélte Lil. C.
"Nagyon kiborultam vasárnap: nem elég, hogy nekem búcsúznom kellett, még Shadinak sem sikerült legyőznie Esztert. Megviselt ez a hétvége, még most sem tértem igazán magamhoz. A lakásban csak kóvályogtam, nem sok kedvem volt semmihez, ezért a barátaim kitalálták, hogy menjünk el wellnessezni, hogy egy kicsit kikapcsoljam az agyam, és ellazuljak. Azt hiszem, ez az állapot lesz jellemző rám még egy darabig. Szerettem volna legalább a legjobb ötben benne lenni, szerettünk volna egy fergeteges duettet előadni a Rocktenorsszal. Azt hiszem, a legjobb most az lesz, ha minél hamarabb visszamegyek a tanítványaimhoz a tánciskolába, hogy eltereljem a gondolataimat a kiesésről, és folytathassam, amit elkezdtem" - vallotta Lil C.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.