betegség X-Faktor Keresztes Ildikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keresztes Ildikónak nincs könnyű időszaka: a magánéleti válsága és mentoráltja támogatása leterheli, most pedig alig tud kikelni az ágyból...

RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint
RTL Klub/Sajtóklub/Trunkó Bálint

,,Már napok óta éreztem, hogy valami nincs rendben, két napja alig alszom éjszaka, annyira fáj és kapar a torkom. Mindig én mondtam a mentoráltjaimnak, szedjenek sok vitamint, nehogy összeszedjenek valami bacit a nagy hajtásban és a rajongókkal való puszilkodás közben, erre én dőltem ki" - mesélte Ildikó a Blikknek.

Az X-Faktor női mentora házasságnak felbomlását is hatalmas erővel viseli. ,,Én nagyon rossz beteg vagyok, mert ilyenkor ki se bírok kelni az ágyból. Ezt azonban nem tehetem meg Gergővel, hiszen a mentoráltamat mindenképp támogatnom kell. Éppen ezért kénytelen vagyok összeszedni magam, próbálok majd minél többet feküdni, aludni és annyi folyadékot inni, amennyit csak tudok" - mondta bizakodóan Ildikó.

Tipp! Levetkőzött a szexi énekesnő! Kattints a galériáért! (18+)



Havi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111125-decemberi-horoszkop.htmlMeghalt Kemény Henrik bábművészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20111130-meghalt-kemeny-henrik-babmuvesz.htmlAdventi horoszkóp - Csillagjegyed megmutatja, hogyan készülsz a karácsonyrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111128-adventi-horoszkop-csillagjegyed-megmutatja-hogyan-keszulsz-a-karacsonyra.htmlA VV5 játékosára nem kíváncsiak a szülei?http://www.life.hu/tested-lelked/20111128-valovilag-5-vv-annamarira-nem-kivancsiak-a-szulei.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.