csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakok hétvégéje végre tökéletesen alakul, a Vízöntőknek nem ártana figyelniük a családi konfliktusok közeledtét jósoló jelekre...

Thinkstock
Thinkstock

Kos

Az egészségi állapotoddal a hideg idő ellenére is szerencsére minden rendben van, mégsem érzed magad százszázalékosnak, mintha valami visszatartana, lefogna. Már a szombat reggel úgy indul, hogy alig tudod magadat összekaparni, de persze ez nem véletlen. Ne rémülj meg, nincsen semmi komoly a háttérben, csupán a hétköznap elvégzett munka most fogja éreztetni hatását. Viszont arra is ügyelj, hogy ne aludd túl magad, mert vasárnapra meg emiatt leszel nyűgös.

Hétvégi tipp: Nem történik semmi, ha szombaton délig az ágyban maradsz és pihensz. Ám vasárnap kelj fel időben, mert az advent megkívánja, hogy kezdd el tervezni a karácsonyi időszakot.

Tipp! Mónikából igazi címlaplány lett! Kattints a galériáért!


Bika



Hétvégi tipp:


Ikrek



Hétvégi tipp:

Szólj bele! Jó vele a szex, de nem vállalnád fel?


Rák



Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Készülj fel egy igen mozgalmas, információdús, kifejezetten eredményes hétvégére. Valahogy mindenki most talál meg a kérésével, most hív fel a gondjával-bajával, vagy invitál meg egy kihagyhatatlan eseményre. Szinte darabokra fognak szedni. Kényes helyzet, ezért jobb, ha készülsz rá, és már előre nagyszerű indokot keresel azon felkérésekre, melyeket nem tudsz vagy egyszerűen nem akarsz teljesíteni.

Hétvégi tipp: Készíts egy jó kis időbeosztást, és az alapján tervezd meg minden percedet. Így könnyebben átlátod majd a hétvégédet.

Tipp! Csókkal a gyűlölet ellen! Kattints a galériáért!


Szűz



Hétvégi tipp:

Mérleg



Hétvégi tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Skorpió



Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Lehet, hogy egy ideje meglehetősen egyhangúnak vagy épp unalmasnak tartod már a hétvégéidet? Kérdezd meg önmagadtól, hogy ugyan mitől is lenne más? Ha semmit nem teszel annak érdekében, hogy egy kicsit feldobd, kiszínesítsd, akkor ne várj csodákat, hisz miért másoknak kellene erőlködniük helyetted? A sült galamb szép álom, ám nem létezik, ne is várd, hogy csak úgy a szádba repüljön. Változtass sürgősen az életeden, ha elégedetlen vagy vele!

Hétvégi tipp: Találj ki valamit, ami neked is és a szeretteidnek is jó, és azonnal állj is neki a szervezésnek. Vasárnapra tedd, hogy a szombat legyen a pontos tervezésé.

Tipp! Seri és Veronika a férfimagazin fotózásán! Kattints a galériáért! (18+)


Bak



Hétvégi tipp:

Vízöntő



Hétvégi tipp:

Halak



Hétvégi tipp:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.