csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek hétvégéje épp olyan lesz, mint amilyet elképzeltek, a Szüzekre pedig fantáziadús és álmodozós napok várnak.
Thinkstock
Thinkstock


Kos

Érzelmi stabilitás, ugyanakkor meglehetősen nagy lendület jellemzi a hétvégédet. Természetesen e kettő tény nagyon is kedvedre való, így jól telik majd mindkét napod. Tégy kedvedre bármit, és oszd meg idődet szeretteiddel is, ne zárd ki őket, már régóta várják figyelmedet. Végre túl vagy az idei évre tervezett legnagyobb feladatokon, így teljes erőbedobással tervezheted a karácsonyt és a szilvesztert.
Hétvégi tipp: jól állsz az ünnepek előtti készületekkel, így tényleg semmi okod nincsen arra, hogy kapkodj vagy rohanj bárhová. Csak nyugi!

Tipp! Igazi partikirálynő lett Nórából! Kattints a galériáért!


Bika


Hétvégi tipp:


Ikrek


Hétvégi tipp:

Rák


Hétvégi tipp:

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Erre a hétvégére is újabb munkával összefüggő tennivalókkal tömted meg a naptáradat? Tényleg dolgozni akarsz? Ha így döntesz, légy tisztában azzal is, mekkora stressznek teszed ki magad az ünnepek előtti hajrában. Biztos, hogy ez az egyetlen alternatíva erre a két napra? Nem éri meg elpazarolni az adventi napokat a túlbuzgóságoddal! Elég idegeskedésnek vagy kitéve amúgy is, nem kell még pluszba magadnak is generálni.
Hétvégi tipp: jó kikapcsolódás lehet elmenni a szeretteiddel vagy egy barátoddal egy karácsonyi vásárba. Válaszd ki a legjobbat, és induljatok!

Tipp! "Szeretem ahogy a Nap simogat..."Kattints a galériáért!


Szűz


Hétvégi tipp:

Mérleg


Hétvégi tipp:

Skorpió


Hétvégi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Itt a totális kikapcsolódás ideje! Te is érzed, hogy az utóbbi, túlhajszolt napok már kezdenek az idegeidre menni, és legszívesebben menekülnél a tennivalók tömege elől? Vonulj el egy kicsit a világtól, hogy ismét feltölthesd energiatartalékaidat, és visszatalálj azon önmagadhoz, akivel elégedett vagy. Már igazán nincs sok az évből hátra, ezért vasárnap este fogj egy papírt, s írd össze, mit szeretnél még megvalósítani, aztán már csak a kitartásodra lesz szükség!
Hétvégi tipp: az a baj, hogy a hétvégéidet is többnyire rohanással, családi dolgok intézésével töltöd. Most legyen ez másképp. Mondj le mindent, megteheted sértődés nélkül!

Tipp! Sokkoló képeken a tinisztár! Kattints a galériáért!


Bak


Hétvégi tipp:

Vízöntő


Hétvégi tipp:

Halak


Hétvégi tipp:



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.