diéta Mariah Carey fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szülése után hét hónappal az állandó súlyproblémákkal küzdő énekesnő, Mariah Carey végre visszanyerte korábbi csinos, nőies alakját.

Kattints a képre és nézd meg Kirstie Alley hihetetlen fogyását is!

Mariah titka pedig nem más, mint a sok sport és az, hogy tényleg odafigyel arra, mi kerül a tányérjára. A díva hetente 5-7 alkalommal jár edzeni, alkalmanként negyvenöt percet tölt az edzőjével - víziaerobikozik és nagyon sok kardiógyakorlatot végez. Mariah arra is odafigyel, hogy egy nap ne egyen többet 1500 kalóriánál. "Az adagolás a legfontosabb. Olyan ételeket eszem kis adagokban, amiket nagyon szeretek, a többi kajával meg nem foglalkozom. Persze önfegyelem az kell, de ki lehet bírni így is" - mesélte a sztár, akinek esze ágában sincs a hollywoodi nullás méret-mániát követni, mert ő úgy akar nőies maradni, hogy közben egészséges legyen. Mariah azt is hozzátette, nem szeretne többé a jojó-effektus csapdájába esni - ehelyett inkább az életmódváltás mellett döntött.

Mariah-t nem csak a diéta változtatta meg: kétség sem férhet ahhoz, hogy amióta édesanya lett, teljesen kivirágzott. "Remekül néz ki, nem igaz? Az alakja olyan, akár egy húszévesé. Ő az én kis szexi boszim" - mesélte nemrég egy műsorban a díva büszke férj, Nick Cannon. A férfi azt is elmondta, hogy ikreik, Monroe és Morrocan már elkezdtek beszélni - első szavaik a mamma, dadda és a babba voltak.

Tipp! VV Box - Véresre verték egymást a villalakók! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.