Ezért éhezteti magát Angelina Jolie

diéta soványság Angelina Jolie éhezés jószolgálati nagykövet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Angelina Jolie soványságán naponta csámcsog a sajtó - vajon étkezési zavarokkal küzd a színésznő, netán magánéleti válsága miatt nem tud enni, esetleg genetikailag ilyen szerencsés alkat? Angie egy ismerőse a napokban lerántotta a leplet a titokról.

Szólj bele! Életem 10 legjobb könyve


A hollywoodi hírességek többnyire szerelmi bánat, stressz vagy az eltorzult szépségideál iránti vágy miatt éheztetik magukat csontsoványra. Angelina Jolie azonban egészen más okból ilyen vékony. A sztár jószolgálati nagykövetként egész évben látogatja a világ éhező országait, és szolidaritásból ilyen sovány. "Angelina azt vallja, ha az a sok, éhező gyermek nem ehet, akkor ő sem akar" - vallja egy bennfentes, aki szerint bármennyire is drámainak tűnik a helyzet, ez a sztár egyetlen indoka az önsanyargatásra.

Az újdonsült rendezőnő jelenleg első filmjével, A vér és méz földjén című mozival járja a világot, miközben az őt kísérgető kedvesét, Brad Pittet nagyon aggasztja szerelme vékonysága. "Brad nagyon aggódik érte, és több orvoshoz is elvitte már Jolie-t, de mindenki csak azt tudja mondani, hogy a sztár teljesen egészséges" - tette hozzá a bennfentes.

Tipp! Fehérneműben a szexi magyar modell! Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Így alakultak át a sztárok - diéta előtt és utánhttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111111-igy-alakultak-at-a-sztarok-dieta-elott-es-utan.htmlA fitneszguru, aki átformálta Hollywoodothttp://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20111107-tracy-anderson-afitnessguru-aki-atformalta-hollywoodot.htmlSzorít az új farmer? Iktass be egy S. O. S.-napot!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110905-szorit-az-uj-farmer-fogy-3-kilot-24-ora-alatt.htmlPróbáld ki az új, 5 faktor diétát - Tényleg működik!http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110829-probald-ki-az-uj-5-faktor-dietat-tenyleg-mukodik.htmlA férfiak sem szeretik a testüket?http://www.life.hu/tested-lelked/dieta/20110524-a-ferfiak-sem-szeretik-a-testuket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.