plasztikai beavatkozás Barbie-baba szexualitás előadó mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Volt egyszer egy férfi, aki közel hetvenkét millió forintot költött arra, hogy végül úgy nézhessen ki, mint egy igazi Barbie baba.
Gyerekként állandóan Barbie babákkal játszottam, egyszerűen imádtam azt, ahogy kinéztek a babák. És nem csak ők - nagyon tetszett Pamela Anderson és Carmen Electra külseje is, legbelül pedig tudtam, hogy én is hozzájuk akarok hasonlítani"


AFP
AFP

A példaképek: Carmen Electra, Jaime Pressly és Pamela Anderson


Jason New Jerseyben nőtt fel, és mindig is attól szenvedett, hogy nagyon különbözött a társaitól. Mivel azt érezte, hogy egy férfitestbe zárták női lelkét, tizenhat évesen öngyilkos akart lenni. "Mindig kislányokkal akartam játszani, mert azt éreztem, hozzájuk tartozom. A fiúk persze örökké csúfoltak, és melegnek tituláltak. Egy nap úgy éreztem, elég volt, és bevettem száz darab fájdalomcsillapítót. Az édesanyám talált meg a földön fekve, majd azonnal kórházba vittek. Két hónapot töltöttem bent, terápiákon vettem részt, amikor pedig hazaengedtek, tudtam, mit akarok: nő lenni" - vallotta Nicole.

Persze ezt a fiú családja nem akarta elfogadni, így tizenhét évesen el kellett hagynia a szülői házat. Egy évig egy barátja kanapéján húzta meg magát, majd Manhattanbe ment, ahol talált egy klubot, mely tárt karokkal fogadta őt és a másságát is. Táncosként kezdett dolgozni egy melegbárban, itt talákozott először transzvesztita előadókkal - és egyszerűen gyönyörűnek tartotta őket. És ekkor kezdett Jason Nicole-lá változni... "Anyám nagyon konzervatív gondolkodású volt, és először egyáltalán nem támogatta, hogy nő akarok lenni. Mindig azt hajtogatta, hogy fiú vagyok, Jason a nevem, és örökké az is maradok. De hála a nagymamámnak és az ő meleg barátjának, anyám is lassan megenyhült. Nem szakítottam meg vele a kapcsolatot, és amikor az átváltozásom befejeződött, találkoztam vele. Először, amikor nőként látott, azt kérdezte, mi a fenét csináltam magammal, most azonban már fantasztikus a kapcsolatunk" - mondta Nicole.



Tizenhét éves kora óta a Barbie külsejű előadó összesen hetvenkét millió forintnak megfelelő fontot költött új külsejére. Szexuális átváltoztató műtéten, öt mellműtéten, négy orrműtéten, szemöldökemelésen esett át. Implantátumot kapott az arcába és az állába, melyet előtte már megműtöttek. A vádliját is feltöltötték, csakúgy, mint az ajkait, szilikoninjekciót kapott a fenekébe, combjaiba és a csípőjébe, és természetesen botoxkezeléseken is részt vett. Nicole azt is elmesélte, egy időben a plasztikai műtétek függésében élt, de mostanra már megálljt parancsolt magának.",Mivel mindig vékony voltam, egyedül zsírleszívásom nem volt még. Persze rengeteg pénzbe került ez a sok műtét, de szerencsére voltak olyan gazdag barátaim, akik támogattak. Nem vagyok fiú, sem meleg - transzszexuális vagyok" - vallja Nicole Sanders.

Tipp! Nem takargatják testüket: a villalakók pucéran. Kattints a galériáért! (+18)




Nem találsz pasit? Az alkatfunkciós elemzéssel kiderítheted, miért!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111026-nem-talalsz-pasit-az-alkatfunkcios-elemzessel-kideritheted-miert.htmlMit üzennek a rémálmok?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111019-mit-uzennek-a-remalmok.htmlÍgy árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.htmlUtazz velünk - hipnózissal a gyerekkorba!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110928-utazz-velunk-hipnozissal-a-gyerekkorba.htmlVálságba kerültél? Tárcsázz!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110816-lelki-segitseg-telefonon-igy-mukodnek-a-segelyszolgalatok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.