csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak a héten érdemes lesz használniuk a vonzerejüket, a Bakokra pedig egy nagyon sikeres hét vár.

Kos

Ha ezekben a zord, ám energetikailag nagyszerű napokban úgy alakul, hogy nincs más lehetőséged sikert elérni, hát vesd be nyugodtan személyes vonzerődet ügyeid intézésekor. Mivel szereted a tiszta és átlátható játékokat, többször is eszedbe fog jutni, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek. Ám nem árt szem előtt tartani, hogy mások is megteszik ezt, így ha előnyöd származik egy kedves mosolyból, akkor használd ki ezt a lehetőséget, és fogadd el, ha valaki a segítségét ajánlja fel neked.

Tipp: Kivételesen semmiben ne keresd a hátsó szándékot, hisz karácsony van, miért ne akarhatna neked jót valaki ellenszolgáltatás nélkül?

Bika

Földhözragadt vagy, épp ezért érlelsz régóta valamit magadban, de eddig nem valósítottad meg. Ez egy meglehetősen fontos elhatározás, s hirtelen most, karácsony előtt érzel kedvet a kivitelezéséhez, így akár új alapokra helyezheted az életedet. Légy bátor, ha most, akkor most, ne told el jövőre! A hideg időjárással ellentétben kivirulsz, a kedved is sokkal jobb lesz, mint az elmúlt időszakban. Mindennek oka az, hogy egzisztenciálisan nagyot léphetsz előre, bár azért titkon még néha a bizonytalanság érzése fog el. Új helyzetekkel találhatod szembe magad, de ne hátrálj meg!

Tipp: Egy Bikának sokkal fontosabb a kényelem és a nyugalom az izgalmak helyett. Most viszont tényleg megéri kockáztatni!

Ikrek

A most következő héten gyakorta fogod azt érezni, hogy talán sokkal jobban kihasználnak a kelleténél, s leginkább olyanok, akiktől ezt nem várnád. Ráadásul egész környezeted nagyon feszült, s téged is azzá tesznek. Sok olyan tennivalót, feladatot, apró-cseprő dolgot a nyakadba aggatnak, melyek egyáltalán nem lesznek ínyedre, mégis neked kell megoldanod a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, sőt még otthon is a karácsony előtti sürgős munkákat. Kedvetlenül, már-már morogva nekikezdesz pár feladatnak, de nem sok eredményt érsz el.

Tipp: Mi lenne, ha a két ünnep közötti időszakra halasztanál néhány ügyet? A legtöbb feladat addig ráér, és nem hajt a tatár.

Rák

A most következő hűvös és az ünnepek gyors közeledte miatt felbolydult napok nem lesznek túl sikeresek számodra. Tulajdonképpen már nagyon eleged van a hajtásból, a rohanásból, az ügyintézésből. Valahogy semmiből sem lesz az, amit eredetileg elképzeltél, vagy amit meg akartál alkotni. Családi, baráti és szakmai jellegű kapcsolataidban nagy segítséget jelenthet, ha leülsz mindenkivel, s tisztázzátok, ki és milyen elvárásokat támaszt a másikkal szemben. Ha elképzeléseitek eltérőek, azt nem árt időben tisztázni, és akár elgondolkodni azon, hogy van-e értelme fenntartani az adott emberi köteléket.

Tipp: Néha nem árt elengedni egy barátot, egy ismerőst, netán egy kedvest, mert a sors úgyis küld helyette valaki mást.

Thinkstock
Thinkstock

Tipp! Az X-Faktor döntő képekben! Kattints a galériáért!


Oroszlán



Tipp

Szűz



Tipp:


Mérleg



Tipp

Skorpió



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

Téged is meglep az a tény, hogy az év végére sem fáradtál el, sőt, a most következő napokban ösztönösen és könnyen ráérzel arra, hogy mit akar hallani vagy éppen látni, kapni tőled környezeted, és mivel nem akarsz most senkinek csalódást okozni. Szinte olvasol szeretteid gondolataiban, zseniálisan érzel rá arra, hogy mikor, mit, és hogyan kell mondanod, vagy tenned, ami akár egy mosoly is lehet, ám gyógyírként fog hatni. Rátapintasz a legtitkosabb álmaikra is, legyen szó akár a lelki, vagy az érzéki élvezetekről, netán épp karácsonyi ajándékokról.

Tipp: Tedd meg végre azt, hogy kilépsz a középpontból, és szeretteidet engeded oda! Rajongd körül őket, mert meghálálják!

Tipp! Ördög Nóra, ahogyan még sohasem láttad! Kattints a galériáért!


Bak



Tipp:

Vízöntő



Tipp:

Halak



Tipp:

Tipp! Képek a szuperszexi színésznőről! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.