csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bakoknak az év első hete a pénzügyek körül forog majd, a Skorpiók életébe pedig egy jelentőségteljes változás köszönt be.

Thinkstock
Thinkstock


Kos

Ha azt reméled, hogy a 2011-es esztendőt követően végre jöhet némi nyugalom, legalább még itt az év elején, nos, akkor elég nagyot tévedsz. Bár a tavalyi év fáradalmainak és kemény erőfeszítéseinek végre-valahára meglesz az eredménye, ám ez sajnos nem ad okot arra, hogy lazsálj, vagy arra, hogy csak felületesen kezelj dolgokat! Ugyanakkor munkahelyeden, vállalkozásod vagy otthonod terén is egyre jobban megbecsülnek, tisztelnek erőfeszítéseidért. Ebben az évben is nagy segítséget és támaszt fog jelenteni számodra a családod, akikre mindig számíthatsz.

Tipp: Ha állásváltoztatási terveken töröd a fejed, január 5-től megnő az esélyed egy gyors cserére!

Bika

A 2011-es esztendőt nem tudtad úgy lezárni, ahogy eredetileg tervezted, hisz több tennivaló is félbemaradt. Ám pontosan tudod, hogy a cselekvéshez sosincs késő, ezek a napok kiváló lendületet adnak a gyors feladatvégzéshez, ráadásul itt az ideje annak, hogy néhány régi és egyben rossz szokásodról mihamarabb lemondj, sőt egyenesen elfelejtsd az óévvel együtt. Karriered terén és magánéletedben egyaránt segíteni fog ez az átalakulás, mert a rossz szokásokról való lemondással felszabaduló idő és energia több problémát megoldhat, csak figyeld meg!

Tipp: Ezen a héten ne lepődj meg semmin. Néhányan megmutatják valódi arcukat, de ez épp a te malmodra fogja hajtani a vizet.

Tipp! Tragédiák és botrányok éve! Kattints a galériáért!


Ikrek



Tipp


Rák



Tipp


Oroszlán



Tipp:

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Szűz



Tipp:


Thinkstock
Thinkstock


Mérleg

Ne tagadd, felesleges, hisz az arcodra van írva! Már alig vártad, hogy újra megkezdődjenek a mozgalmas és dolgos hétköznapok, égsz a láztól, hogy dolgozhass, vagy épp belevethesd magad a tanulásba. Nagyon izgalmas, eseményekkel teli napoknak nézel elébe, sok tennivaló kerül az utadba, de mindent örömmel fogadsz, tettre készen! Jellemzően nem igazán szeretsz egy helyben ácsorogni, és várni a külső impulzusokat, de ezen a héten nem is lehetne alkalmad a lazsálásra, igen felfokozott tempóban kell haladnod céljaid felé.

Tipp: Szerelmi életedre sem lehet majd ráfogni, hogy unalmas. Hagyd, hogy valaki levegyen a lábadról.

Tipp! Vera lenyomta az alfahímet! Kattints a galériáért!


Skorpió



Tipp:

Nyilas



Tipp:

Bak



Tipp:


Thinkstock
Thinkstock


Vízöntő

Új év, új lendület, még komolyabb fogadalmak. Ám idén januárban is csak annyit fogadkozz, amennyinek a betartására teljes biztonsággal képes is leszel! Már az újesztendő első napjaiban kiemelt szerephez jut életedben a kommunikáció, rengeteg lehetőséged lesz arra, hogy információt cserélj másokkal, új ismeretségekre tegyél szert, és ezekből később a magad malmára hajtsd a vizet. Ha teheted és kedved is van hozzá, ne csak saját, hanem családod vagy barátaid érdekeit is képviseld, adj másoknak jó tanácsokat, nyújts segítő kezet, épp úgy, ahogy te is számíthatsz rájuk.

Tipp: A kevesebb néha több! Elég 5 fogadalom 10 helyett, de ezt legalább be is lehet tartani.

Halak

A pihenés helyett mást sem csináltál az elmúlt hetekben, mint körbeugráltad a családod, teljesítetted a kötelezettségeidet, és elvégezted mások helyett a feladataikat, ugye? Így nem csoda, ha fizikai és szellemi aktivitásod is lecsökkent az ünnepet követően, s az újév első hetében sem igazán találsz magadra. Ám még nem késő, hogy visszavonulj kicsit és pihenj, próbálj meg mihamarabb feltöltődni. Jó esély van arra, hogy pozitív fordulat áll be különböző emberi kapcsolataidban, barátokat veszíthetsz el, hogy helyettük még jobbakat szerezz, konfliktusok alakulhatnak ki családoddal, hogy utána még nagyobb lehessen a békesség.

Tipp: A kitörni készülő vihart hagyd elszabadulni, mert legalább mindenki kimondhatja, mi nyomja a lelkét, s pár mély beszélgetés után minden kapcsolat szépen rendeződik.

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.