csillagjegy pénz horoszkóp anyagi helyzet ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon pénz áll a házhoz 2012-ben? Netán nagyobb kiadásokkal indul az új év? Böngészd át a 2012-es pénzhoroszkópunkat, hogy megtudd, milyen vastag lesz a pénztárcád jövőre!

Kos

Még téged is meglep, hogy már januárban jelentős sikert könyvelhetsz el, és az is biztos, hogy munkáddal, hivatásoddal kapcsolatban plusz bevételekre, nem várt jutalmakra számíthatsz. A tavasz stabilitást hoz, viszont a június tartogathat egy-két kellemetlen pillanatot kisebb kiadások formájában, melyek leginkább otthonoddal állnak összefüggésben. Az ősz folyamán már ingatlan- vagy kölcsönügyleteken is törheted a fejed, ekkor bármibe vágod a fejszéd, sikerrel kecsegtetnek az égiek. Novemberben váratlanul nagyon jó lehetőségeket kínálhatnak fel neked ismeretlenek.

Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!


Bika



Ikrek



Rák





Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Az év első harmadában úgy érezheted, hogy egy helyben toporogsz, nem halad a szekered semerre, mintha egy végeláthatatlan mocsár közepén ragadtál volna. Ám egyik pillanatról a másikra, legkésőbb május végétől hatalmas fordulat jön anyagi téren - régi befektetéseid térülhetnek meg, esetleg már elfelejtett adósaid kopogtatnak, hogy szeretnék letudni az adósságukat. Az is elképzelhető, hogy pluszmunkát vállalsz, vagy felkínálnak neked egy az eddigieknél sokkal jobb állást. Ne habozz elfogadni! Az ősz nyugalmas, a december pedig kifejezetten problémás lesz.

Tipp! Megható képek egy szívátültetett kisfiúról! Kattints a galériáért!


Szűz



Mérleg



Skorpió





Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

A 2011 év végi és az új esztendő kezdetét jelentő kiadások többször nehéz pillanatot hoztak számodra. Ám mint mindig, 2012-ben is megtalálod a kiskaput a legjobb megoldásokhoz, s már a tavasz első napjaira helyre rázódhat anyagi helyzeted. Számíts arra, hogy bár minden adósságtól nem tudsz megszabadulni, de legalább nyugodtan alhatsz, mert a napi problémák megszűnnek. Június közepe előtt ne vágj jelentős ingatlanügyletbe, ha nem muszáj, inkább tartalékolj, szükséged lesz minden megtakarításra később. A nyár vége azonban a megnyugvást hozza számodra, végre költekezhetsz, lakást, autót vásárolhatsz, befektethetsz.

Bak

Kisebb kiadások alaposan felbosszanthatnak 2012 legelején, de nyeld le a békát, ne törődj velük, mindig azt tartsd szem előtt, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is a helyzet, nagyobb a kiadás. Nagy baj nincs, sőt inkább a 2012-es év pozitív előjeleit figyeld! Már februárban jelentős dologba vághatod a fejszédet, új vállalkozásba foghatsz, állást változtathatsz, betársulhatsz valahová, de egy biztos: olyan dolgot csinálhatsz, mely igencsak kedvedre való. Június magasságában lehet egy kis megtorpanás ebben az ütemes fejlődésben, de nem kell visszaesésre vagy jelentős problémákra számítanod. Szeptemberben váratlan bevételek gyarapíthatják bukszádat.

Vízöntő

Jellemezzen bátorság, merészség 2012-ben! Bármibe is fogj, az az első negyedévben sikerrel és anyagi gyarapodással kecsegtet. Akármibe is fekteted a pénzed vagy éppen tartalék energiáidat, csak nyerhetsz az üzleten. Ezt követően tavasz végétől egészen a nyár derekáig minden kiadást alaposan fontolj meg, mert a Plútó kellemetlen hatása alaposan megtréfálhat, és akár csalók áldozatává is válhatsz. Tudatosan, nyitott szemmel járj, s ne hagyd, hogy kihasználják jóindulatodat. Augusztustól minden visszatalál az eredeti kerékvágásba, ismét rátalálsz önmagadra, és akár nagyot is kockáztathatsz.

Halak

Több váratlan kiadás fogja a kedvedet szegni már 2012 legelején, ráadásul legtöbbjük úgy szakadhat a nyakadba, mint derült égből a villámcsapás. Ugyanakkor kifejezetten mázlista leszel, mert Jupiter segítségével fordul a kocka legkésőbb március közepén, és logikus gondolkodásmóddal, ésszerű tervezéssel könnyedén kimászhatsz a kulimászból. Ha van függőben lévő kölcsönügyleted, akkor legalább az egyik kifizetését is elkezdheted megtervezni, mert bár most még hihetetlennek tűnik, de 2012 kifejezetten alkalmas arra, hogy akár le is zárd. Az ősz nyugalmat, a kora tél több kisebb kiadást jelez.

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!



http://www.ezoterikus.hu/hir.php?id=13065



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.