csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett az év utolsó hétvégéje. Számvetés, szilveszteri buli, pihenés, nagy kalandok - böngészd át horoszkópunkat, hogy megtudd, mi vár rád a következő néhány napban!

Kos

Felkészültél? Kialudtad magad alaposan? Ha igen, akkor minden klappol, ugyanis fergeteges szilveszter este vár rád! Meg is érdemled! Egész évben keményen dolgoztál, a feladataid legnagyobb részét letudtad. Nem sok kikapcsolódást, lazítást engedtél meg magadnak az elmúlt időszakban, ezért most jogosan érezheted azt, hogy minimum egy luxusparti jár neked, a január elsejei lazítással egyetemben.
Napi tipp: Mivel a tökéletességre törekszel, mint mindig, időben kezdj el készülődni, nehogy elkéss a parti indulásáról.

Bika

Ugye nem azt tervezed, hogy munkával töltenéd az év utolsó napját? Hát dehogynem! Szeretteid, barátaid azonban nem hagyják majd ezt annyiban, és teszik mindezt jogosan! Az újév köszöntésekor ne csak lélekben legyél ott, hanem teljes éneddel, hiszen egy fantasztikus év követezik!
Napi tipp: Jövőre úgyis annyi feladatod és munkád lesz, hogy ki se látszol majd belőlük. Ezen a hétvégén csak a lazításé és bulizásé legyen a főszerep!

Ikrek

Ha a barátokkal töltöd a szilvesztert, ügyelj arra, hogy ne sokat legyetek a szabad levegőn, mert az egy jó kis megfázás alapját adhatja a következő napokban. Ugyan a friss levegő az egészséges életmódhoz elengedhetetlen, de nem most kellene tesztelgetned állóképességedet! Ha nincs más ötlet, akkor menjetek be a legközelebbi szórakozóhelyre. Vasárnap viszont választhatod az ágy nyugalmát, az igazi évkezdést megelőzően.
Napi tipp: Semmit ne vigyél túlzásba. Alkohol? Evészet? Csak visszafogottan!

Rák

Már szombat reggel tele vagy izgalommal, nem bírsz egy helyben maradni, a délelőtt folyamán pedig pörögsz ezerrel. Pontosan tudod, mit vársz az év utolsó napjától, és semmiben sem szeretnél eltérni az eredeti tervektől, igaz? Most megnyugodhatsz, minden az elképzeléseid szerint zajlik egészen hajnalig, hogy aztán vasárnap ki is pihenhesd a fáradalmakat!
Napi tipp: Ha egy apróság mégis bezavar, ne bosszantsd fel magad, inkább élvezd a változatosságot! Akkor az egész hétvégéd tökéletes lesz.

Thinkstock
Thinkstock

Tipp! Izgalmas képek a szexi színésznőről! Kattints a galériáért!


Oroszlán


Napi tipp:


Szűz


Napi tipp:

Mérleg


Napi tipp:

Skorpió


Napi tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Tipp! Teltházas koncerttel zárták az évet az X-Faktor sztárjai! Kattints a galériáért!


Nyilas


Napi tipp:

Bak


Napi tipp:

Vízöntő


Napi tipp:

Halak


Napi tipp:

Tipp! Hírességek, akik 2011-ben hunytak el. Kattints a galériáért!



Mi számít a horoszkópban - a tervezett vagy a valós születés időpontja?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111024-mi-szamit-a-horoszkopban-a-tervezett-vagy-a-valos.htmlFogyókúrázz a horoszkópod szerint!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111004-fogyokurazz-a-horoszkopod-szerint.htmlTűz, víz, föld, levegő - Milyen jegyű vagy?http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110927-tuz-viz-fuld-levego-milyen-jegyu-vagy.htmlAnyóshoroszkóp - Csillagjegye megmutatja, mennyire kedvel téged valójábanhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110922-anyoshoroszkop-csillagjegye-megmutatja-mennyire-kedvel-teged-valojaban.htmlOlyan a természeted, amilyen virágot szeretszhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20110811-viragmisztika-nyar-vegi-viragok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.