csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok a héten elérhetik még a legtávolabbi céljaikat is, a Szüzeknek pedig figyelniük kellene, hogy ne vállalják túl magukat.

Kos

Ezen a héten gondolataid leginkább az anyagiak körül forognak majd, tudod, hogy át kell alakítanod néhány dolgot, hogy ezt az évet is biztonsággal végigvidd. Több terved nem úgy alakult mostanság, ahogy azt kigondoltad, s ennek eredményei csak most kezdenek megmutatkozni. Ez a problémakör és a vele járó átmeneti kilátástalanság szinte minden napodra rányomja a bélyegét, s a mosoly is csak ritkán jelenik meg az arcodon. Tarts ki a hétvégéig, ugyanis ekkor Jupiter új kaput nyit meg előtted, ez pedig új dolgok kiötlésére, megvalósítására sarkall majd!

Tipp: Hagyd inspirálni magad! Ha banális ötlet pattan ki a fejedből, azt se vesd el!

Bika

Ez a hétfő rosszabb, mint a megszokott hétkezdetek, semmihez sincs most kedved. Ez a döcögősség kedd délre vesz fordulatot, de addig is számos kellemetlen probléma nehezítheti meg az életedet. Pontosan tudod, hogy jól végzed a munkád, ám most is akad valaki a környezetedben, aki irigy az ötleteidre, ügyességedre, ezért igyekszik keresztbe tenni neked, hogy elrontsa a javuló kedvedet. Ám Fortuna melletted áll, és az égiek óvnak minden bajtól. Azt is láthatod, hogy a környezetedben lévő emberek rendületlenül kedvelnek és kiállnak melletted jóban és rosszban egyaránt.

Tipp: Mindig légy hálás. Egy jó szóért, egy bölcs tanácsért!

Ikrek

Magad sem tudod megmagyarázni, de még mindig az új esztendő varázsában élsz. Még mindig van egy új fogadalmad minden napra, és változatlanul tele vagy erővel és energiával, sok pozitív életkedvvel, amiből még másoknak is tudsz adni egy kicsit. Jelentős változások történhetnek az életedben, ez lehet egy új munkahely, egy váratlan költözés lehetősége, régebb óta húzódó pénzügyeid megoldódása, ha pedig szingli vagy, garantált egy váratlan szerelem megérkezése. Új és egyben hasznos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás lehetősége sem.

Tipp: Mozdulj ki otthonról, öltözz fel jól, és irány egy havas hegycsúcs!

Átalakítunk! A félénk Evelinből bombázó lett. Kattints a galériáért!


Rák



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán

Vénusz és Merkúr összefogása által most elsősorban szakmai előmeneteled terén nyújthatnak segítséget. Nagyon jó, sőt, szinte már túlságosan is csábító üzleti ajánlatot kínálhatnak számodra, amit semmiképpen se utasíts vissza, legalábbis ne azonnal! A mézesmadzagnak tűnő ajánlat hosszú távra és egyben tartósan alapozhatja meg a jövődet, és a pénzügyi helyzetedet is helyre rázhatja, fontold meg! Lesznek, akik minden erejükkel megpróbálnak majd lebeszélni, de ne hagyd magad egy percig sem! Egymagad dönts, ne mások mondják ki, merre menjen tovább a sorsod.

Tipp: Korainak tűnhet, de érdemes már most elkezdeni begyűjteni a tavaszi ruhatárad új darabjait.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Szűz



Tipp

Mérleg



Tipp



Így ünnepeltek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!


Skorpió



Tipp:



Thinkstock
Thinkstock

Nyilas

A hétfő zűrös és fárasztó, kedden pedig kapkodhatod a fejed, annyi tennivalót sóznak rád. Csütörtöktől végre kezded magad ismét jól érezni, lassan, de biztosan visszatér minden az eredeti kerékvágásba, új lendületet veszel, elemedben vagy, az ünnepek mindenféle utóhatásai is megszűnnek végre. Hangulatod a hétvégére rengeteget javul, a mosoly szinte letörölhetetlen lesz az arcodról. A hét eleji általános rosszkedv, kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság végleg megszűnik, és jó darabig nem fogják ismét megkeseríteni mindennapjaidat.

Tipp: Készülsz már a farsangra? Ha az elmúlt években kihagytad a báli hangulatot, idén mindenképpen öltözz be, és menj farsangolni!

Bak

Január havának hátralévő napjai kiválóan alkalmasak arra, hogy közeli és távoli jövődet, különösen karrieredet átgondold, építgesd és alakítgasd, új munkát vagy mellékállást kutass fel, rég áhított üzletbe, saját vállalkozásba fogj, azaz mindenképp valamilyen formában nagy lépést tegyél előre. Különösen a keddi és a csütörtöki napok kínálnak nagyszerű lehetőségeket, ha van rá alkalmad, dolgozz inkább csapatban, úgy még sikeresebb lehetsz, és könnyebben megláthatja benned valaki a fantáziát. A hétvégét töltsd aktív pihenéssel.

Tipp: Mikor voltál utoljára busójáráson? Már most foglalj magatoknak szállást Mohácsra!

Vízöntő

Az újév második munkahetét Neptunusz alaposan megspékeli feszültséggel. Indokolatlanul összetűzésekbe keveredhetsz másokkal, egyértelműen és meglehetősen hangosan kinyilvánítod nemtetszésedet minden utadba akadó dologgal kapcsolatosan, olyanokat csinálsz, amik valójában nem jellemzőek rád. Környezeted viszonylag szelídnek ismer, de ezekben a napokban hajlamos leszel elveszíteni önuralmadat, és jó eséllyel megsérthetsz másokat. Szerencsére péntekre sokat javul a helyzet.

Tipp: Frusztráció ellen nagyszerű móka egy masszázs, szauna, törökfürdő kombináció. Mit gondolsz?

Halak

A most következő napokban szükséged lesz arra, hogy minden sértést, kellemetlen, feléd irányuló kritikát türelemmel fogadj, s végtelenül toleráns légy azokkal, akik téged szemeltek ki áldozatukul. Egy hétfőtől csütörtökig tartó negatív égi hatás miatt könnyen megeshet, hogy többen is alaposan próbára teszik türelmedet és jó szándékodat, otthon, közlekedési téren vagy éppen a munkahelyeden. Ha mégis sikerül valakinek felpaprikáznia a hangulatodat, akkor abból könnyen végeláthatatlan vita alakulhat ki. Fontos, hogy te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad, mert mások nem fogják megtenni.

Tipp: Süss békesütit, és kínálj békepipát ellenlábasaidnak.

Exkluzív képek: Klapka György interjú.Kattints a galériáért!



Így teremts magadnak több pénzt 2012-re!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111219-igy-teremts-magadnak-tobb-penzt-jovore.htmlHavi horoszkóp januárrahttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-januari-horoszkop.htmlPénzhoroszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-penzhoroszkop-2012re.htmlSzerelmi horoszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111220-szerelmi-horoszkop-2012re.htmlÉves horoszkóp 2012-rehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20111221-eves-horoszkop-2012re.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.