brutális kegyetlenség vér vérfürdő London Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lady Gaga ismét kiverte a biztosítékot - ezúttal egy bizarr, sátánista rituáléval.


AFP
AFP

"Lady Gaga egy hatalmas adag vért hagyott a szobájában, amikor nyáron a szállodánkban járt. A dolgot jelentették a vezetőknek, de azt a választ kaptuk, hogy töröljük ki az egészet az emlékezetünkből" - mesélte egy érintett takarítónő. Mások azonban azt gondolják, hogy a vér csak egy extrém fellépőruhához kellett, vagy egy színpadi show részeként volt rá szükség.

A szálloda hivatalosan nem kommentálta az eseményeket, de könnyen lehet az is, hogy az esetet csak Gaga gerjesztette ekkorára. Az énekesnő azt a képet alakította ki magáról, hogy imádja az extrém, brutális, megdöbbentő dolgokat - ehhez a képhez pedig remekül passzolna egy kis vérfürdő.

Sajog minden porcikád? Lazítsd el magad!http://www.life.hu/tested-lelked/20120103-sajog-minden-porcikad-lazitsd-el-magad.htmlCsillával marad VV Gergőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120103-valovilag-5-csillaval-marad-vv-gergo.htmlElhunyt Charlotte Kerr német színésznő, Dürrenmatt özvegyehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120102-elhunyt-charlotte-kerr-nemet-szineszno-durrenmatt-ozvegye.htmlGaga köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120102-lady-gaga-koszontotte-2012t.htmlHatalmas a szerelem: Lady Gaga már házvásárláson gondolkodikhttp://www.life.hu/hazitunder/20111228-hatalmas-a-szerelem-ezt-a-hazat-nezte-ki-lady-gaga.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.