Vérfürdőt rendezett szállodai szobájában Lady Gaga?

2012.01.10. 15:00

Lady Gaga ismét kiverte a biztosítékot - ezúttal egy bizarr, sátánista rituáléval.

Tipp! Ebbe a házba költözik Lady Gaga. Kattints a galériáért!


Az a pletyka kapott szárnyra a híres énekesnőről, hogy a minap vérben fürdött egy londoni szállodában. A huszonöt éves Gagáról a világhálón olyan hírek terjedtek el, hogy sátánista rituálékon vesz részt, melyek megvédik őt a szellemektől. A londoni Intercontinental Hotelben a takarítók kisebb sokkot kaptak, amikor ki akarták takarítani a sztár után a lakosztályt. Az egyik takarító állítólag véresen találta a fürdőkádat, ami nagyon szíven ütötte őt. Persze később kiderült, hogy a piros folyadék valószínűleg nem igazi vér volt, mégis elterjedt a pletyka, hogy "Gaga vérben fürdött egy spirituális szertartás miatt."

AFP

"Lady Gaga egy hatalmas adag vért hagyott a szobájában, amikor nyáron a szállodánkban járt. A dolgot jelentették a vezetőknek, de azt a választ kaptuk, hogy töröljük ki az egészet az emlékezetünkből" - mesélte egy érintett takarítónő. Mások azonban azt gondolják, hogy a vér csak egy extrém fellépőruhához kellett, vagy egy színpadi show részeként volt rá szükség.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!A szálloda hivatalosan nem kommentálta az eseményeket, de könnyen lehet az is, hogy az esetet csak Gaga gerjesztette ekkorára. Az énekesnő azt a képet alakította ki magáról, hogy imádja az extrém, brutális, megdöbbentő dolgokat - ehhez a képhez pedig remekül passzolna egy kis vérfürdő.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!Sajog minden porcikád? Lazítsd el magad!http://www.life.hu/tested-lelked/20120103-sajog-minden-porcikad-lazitsd-el-magad.html Csillával marad VV Gergőhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120103-valovilag-5-csillaval-marad-vv-gergo.html Elhunyt Charlotte Kerr német színésznő, Dürrenmatt özvegyehttp://www.life.hu/tested-lelked/20120102-elhunyt-charlotte-kerr-nemet-szineszno-durrenmatt-ozvegye.html Gaga köszöntötte az újévethttp://www.life.hu/legykepben/napfotoja/20120102-lady-gaga-koszontotte-2012t.html Hatalmas a szerelem: Lady Gaga már házvásárláson gondolkodikhttp://www.life.hu/hazitunder/20111228-hatalmas-a-szerelem-ezt-a-hazat-nezte-ki-lady-gaga.html
Lady GagaLondonbrutális kegyetlenségvérvérfürdő