Nemcsak a testedet, a lelkedet is edzi az új tréningmódszer

fogyás lélek mozgásforma kinesis test testedzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A háromdimenziós térben nemcsak a testedet hozhatod csúcsformába, de belső energiaforrásaidat is magasabb szintre emelheted!
Vissza a természetességhez




Forrás: Technogym - Kinesis TM
Forrás: Technogym - Kinesis TM


A mozgás újraértelmezése

"A multifunkcionális eszközzel az edzés egy 360 fokban forgatható speciális kábelrendszeren történik, ami akár egy komplett fitnesztermet is helyettesíthet. A háromdimenziós térben bármilyen mozgás kivitelezhető, a négy géptípussal (Alfa, Béta, Gamma, Delta) lehetővé válik a mozdulatok teljes komplexitása, így különböző irányokban fejthetünk ki erőhatást" - tájékoztat Tánczos Zoltán, személyi edző, az ELTE-PPK gyakorlatvezető tanára. A kinesisszel minden izomcsoportot külön-külön, vagy akár együttesen is hatékonyan lehet fejleszteni, de az edzések szabadon kombinálhatók bármilyen izotonikus gépeken végzett gyakorlattal, gumikötéllel vagy akár TRX-szel is.

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Változatos gyakorlatmenet

"Így kisebb a sérülés veszélye"

Fokozott izomerő és állóképesség



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.