Összejön a VV5 és az X-Faktor sztárja?

X-Faktor Vastag Csaba Való Világ 5 szerelem VV Kinga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen belezúgott Vastag Csabába VV Kinga. A cselszövő lány úgy viselkedik a 2010-es X-Faktor nyertese mellett, mint egy szerelmes csitri.
,,Vastag Csaba nagyon jóképű pasi, Kinga arcán, mimikáján lehet látni, hogy közeledne felé. A cselszövő villalakó azonban egyelőre még csak a riportszobában merte bevallani érzéseit"


RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence


,,Csaba kedves, aranyos, tündéri, ajándékot is kaptam tőle. Nehezen indult a közös munka, de pozitívan csalódtam benne. Nem úgy nézek rá, mint egy tizennégy éves rajongó, de azt veszem észre, hogy sokszor, ha egymásra nézünk, zavarban vagyok. Van köztünk valami..." - mesélte nevetgélve, csillogó szemmel Kinga..

,,Én is észrevettem, hogy zavarban van mellettem, ezért igyekszem oldani a hangulatot. Csütörtökön kis ajándékokkal is megleptem Kingát és Fecót. Én most azonban szeretnék a munkára koncentrálni, ugyanis fontos számomra, hogy olyan jó produkciót állítsunk színpadra, amilyet csak lehet ilyen rövid idő alatt. Olyan dalt választottunk, amely közel áll hozzájuk, és a segítségével meg tudják mutatni a bennük rejlő értékeket. Azt hiszem, nemcsak a nézők, ők is meg fognak lepődni a végeredményen vasárnap" - nyilatkozta Vastag Csaba a Blikknek.

Tipp! Exkluzív képek Kocsis Tiborról. Kattints a galériáért!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.