csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mérlegeknek végre lesz idejük arra, hogy rendezzék a gondolataikat, a Bakokhoz pedig szombaton egy váratlan vendég toppanhat be.

Thinkstock
Thinkstock

Kos



Egy utazás, hétvégi kiruccanás van kilátásban. Lehet, hogy nem hosszú távú, csak a szomszéd városba kell menned, mégis a bolygóállások most arra hívják fel a figyelmedet, hogy óvatosan közlekedj, légy szemfüles, ne szeleburdiskodj. Ha az időjárás egy kicsit is rosszabbnak néz ki az átlagosnál, ne indulj útnak, vagy menj tömegközlekedéssel.
Hétvégi tipp: akár szombaton kell menned, akár vasárnap, mindenféleképpen tedd időjárásfüggővé indulásod. Nem éri meg most sietni, sem kockáztatni.

Átalakítunk! Dögös csaj lett Edinából. Kattints a galériáért!


Bika



Hétvégi tipp:

Ikrek



Szinte szárnyalsz szombat reggel, mozgalmasnak néz ki az egész hétvége, pedig az előre megtervezettek alapján inkább pihenni szerettél volna. Felhőtlen jókedvedet semmi és senki nem tudja elrontani, ezért hagyd magad inspirálni. Maradjon csak így ez vasárnap is! Élvezd, hogy minden sikerül és minden olyan, amilyenre formálni szeretnéd. Jókedved mindenkire átragad majd.
Hétvégi tipp: ne aggódj, hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Kár lenne bármibe is beleavatkozni.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Rák



Igen intenzíven és célratörően kezdted ezt az újesztendőt, ezért megérdemelsz egy kis pihenést végre. Az lenne a legjobb, ha most vegyesen döntenél aktív és passzív pihenési formák mellett, így semmibe sem fogsz hiányt szenvedni. Vidd el családtagjaidat vagy barátaidat is, és töltsétek együtt a hétvégét, jót fog tenni mindenkinek egy olyan kikapcsolódás, ahol együtt vagytok, s élvezitek a közösen töltött perceket.
Hétvégi tipp: ha a környezetedben élők mást terveztek, győzd meg őket arról, milyen jól fogják magukat érezni mondjuk egy közös hógolyózás vagy szánkózás során.

Thinkstock
Thinkstock

Oroszlán



Kitartásodnak és elhatározásodnak köszönhetően szombaton egy olyan családi viszály ér véget, amin már régóta dolgozol, hogy megoldódjon. Munkád és fáradozásod gyümölcse a nyugalom és béke legszebb formáiban érik be, s végre két személy, akit szeretsz, képes lesz leülni egy asztalhoz. Vasárnap is legyen cél, hogy valami nagy dolgot hajtasz végre. Például egy alapos takarítás otthon, nagyon rád férne.
Hétvégi tipp: jutalmazd meg magad, mert e nemes, békítő dolgot nem volt egyszerű véghezvinni. Vasárnap kényeztesd magad egy jó kis masszázzsal!

Tipp! A gyönyörű Romy Schneider arcai. Kattints a galériáért!



Szűz



Hétvégi tipp:

Szólj bele: Hogy eshettem teherbe????



Mérleg



Hétvégi tipp


Skorpió



Hétvégi tipp:

Thinkstock
Thinkstock

Nyilas



Hétvégi tipp:

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Bak



Hétvégi tipp:


Vízöntő



Hétvégi tipp:

Halak



Hétvégi tipp:

Tipp! Modellkedni kezdett a híres énekesnő lánya. Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.