Terhessége alatt is diétázik a szupermodell

modell terhesség Alessandra Ambrosio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhessége alatt is diétáznia kell a népszerű szupermodellnek, Alessandra Ambrosiónak ahhoz, hogy mielőbb visszatérhessen a kifutóra.




AFP
AFP

Még több kép Alessandra Ambrosióról galériánkban!

Alessandra a terhessége hónapjaiban is keményen odafigyel arra, mit eszik, és az edzésprogramja is ugyanolyan szigorú, mint általában, ez azonban egészen biztosan nem a legjobb a születendő picinek. A terhesség első három hónapjában ráadásul fokozottabban kell mindenre figyelni, hiszen ilyenkor a legnagyobb a vetélés kockázata. Ebben az időben még az orvosok is óva intik az állapotos nőket a komoly edzéstől és a diétától, de a szupermodell nem vette magára az intelmeket.

Bár Alessandra nagyon örült, amikor megtudta, hogy állapotos, rögtön azon kezdte törni a fejét, hogyan fog megszabadulni a terhesség után a pluszkilóktól. "Mindössze a nagy show előtt egy héttel szóltam az ügynökeimnek arról, hogy állapotos vagyok. Senkinek sem beszélhettünk a dologról" - mesélte a harmincéves sztármodell, aki a terhessége alatt nem fogyaszt édességet, ellenben egy nagyon speciális edzéstervet követ, ez azonban szerinte nem árt a picinek. Reméljük, azért Alessandra talál némi élvezetet a babavárásban, és nem csak a súlyára koncentrál majd...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.