VV5: Bűvös hatalma van Attilának, mindenki azt csinálja, amit ő akar

Való Világ 5 szektavezér VV Attila
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Attila ellenállhatatlan hatással van a többi játékosra, úgy viselkedik, mint egy hamisítatlan szektavezér.

RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence



Attila nyers fazon, ami sok veszekedést szít. Egyébként egy jólelkű ember, ugyanakkor nagyon gyenge is. Épp ezért erősködik, ezzel a stílussal leplezi a sérülékenységét. Lelkileg olyan, mint azok a szektavezérek, akiket a tévében lehet látni"

Tipp! Christina Aguilera hihetetlenül meghízott. Kattints a galériáért!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Nem találsz pasit? Az alkatfunkciós elemzéssel kiderítheted, miért!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111026-nem-talalsz-pasit-az-alkatfunkcios-elemzessel-kideritheted-miert.htmlMit üzennek a rémálmok?http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111019-mit-uzennek-a-remalmok.htmlÍgy árulkodnak rólad a mozdulataid!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20111007-vigyazz-testbeszeded-mindent-elarul-rolad.htmlUtazz velünk - hipnózissal a gyerekkorba!http://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110928-utazz-velunk-hipnozissal-a-gyerekkorba.html"Éreztem, hogy el fog hagyni" - A nők és a hatodik érzékhttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20110817-intuicio-megerzes-hogyan-hasznaljuk-a-hatodik-erzeket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.