VV5: Durva fenyegetéseket kap Péter családja

VV5 VV Péter fenyegetés Való Világ 5 család Való Világ valóságshow
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zaklatják az édesanyját, egy közösségi portálon a testvérét is megfenyegették, és még a kocsiját is megrongálták. Pár rosszakaró így akarja tudatni Péter családjával, hogy nem szeretnék, ha a fiú visszatérne a villába.

Péter és Kinga a kihívás után

"Sírva hívott fel Péter anyukája, amikor valamelyik nap már a sokadik fenyegető telefonhívást kapta. Szegény, rettentően megijedt, de nem is magát félti, hanem a fiát, akinek a kocsiját is megrongálták az anti-VV Péter-klubosok. Peti az utcán hagyta az autóját, amikor beköltözött a villába, fogalmunk sincs, honnan tudhatták meg, melyik az ő autója. Korábban többször megdobálták tojással, de azt lemossa az ember, ez azonban már egyáltalán nem vicces" - mondta a Blikknek Fülöp Dávid, Péter egyik jóbarátja.

"Szerintem amikor Péter ezt meglátja, nagyon dühös lesz majd, hiszen nem fair, hogy valaki megrongálja a tulajdonát, csak azért, mert nem szimpatikus számára a játéka. Amikor beköltözött, tisztában volt azzal, hogy lesznek, akik nem találják majd szimpatikusnak, pontosan emiatt nem rángatta bele a családját a VV-s szereplésébe" - magyarázta Dávid, aki azt is elárulta, sejtik, hogy kik állnak a fenyegetések mögött.

Lehet, hogy Pétert annyira nem kedvelik a nézők, hogy Kinga meglepő fölénnyel megy majd vissza a villába?

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!






Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.